Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bahadır Yaşar’dan iktidara ve inşaat malzeme fiyatlarına tepki

İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Bahadır Yaşar, 4 yıl öncesinin ana inşaat malzemeleriyle bugünün fiyatlarını kıyasladı.

İyi Parti İl Başkan

İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Bahadır Yaşar, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bahadır Yaşar, 2018 yılının temel inşaat malzemelerinin fiyatları ile 2022 yılının fiyatlarını karşılaştırdı. Aradaki artışa dikkat çeken Bahadır Yaşar listeyi yayınlayarak şu açıklamayı yaptı:

TABLO HER ŞEYİ ANLATIYOR

“2018 yılı haziran ayı inşaat malzeme fiyatları ile günümüz fiyatlarını karşılaştırdığımızda bütün ürünlerde maliyetlerin arttığını görüyoruz.Bu konu hakkında belki destanlar yazarak olan durumu anlatmak mümkün lakin tablo çok açık ve her şeyi anlatıyor. Son 4 yılda ülkenin geldiği durum ortada.

MALZEME FİYATLARI DEĞİŞİYOR

Önceleri büyük bir keyifle yapılan ticaret, iktidarın izlemiş olduğu yanlış ekonomi politikaları sonrası biz işverenler için büyük bir eziyete dönüştü. Her gün değişen malzeme fiyatları korkulu rüyamız haline geldi. Her gün değişen fiyatlardan dolayı yapacağımız işlere fiyat veremiyoruz. Bugün 3 lira teklif verdiğimiz işin sadece malzemesi iş bitmeden 4-5 lira tutuyor, zararına çalışıyoruz. Tüm bunlara rağmen şirket ve personel giderlerimiz çıksın diye, en azından günü kurtaralım mantığıyla vermiş olduğumuz tekliflerle sermayeden yiyoruz. Bizim içinde bulunduğumuz maalesef Türkiye’de bütün sektörlerin, iş gruplarının içinde bulunduğu durumdur. Bu ülkede iş insanı da, asgari ücretli personel de daralan ekonomi nedeniyle büyük sıkıntılar yaşamakta. Biz bugünü kör topal geçiyoruz. Tek korkumuz yarınlarımız.

İLK SEÇİMDE DÜZELECEK

AKP iktidarı bizim günümüzü karartı, çocuklarımızın yarınlarını ise elinden aldı. Ülkeyi içinden çıkılmayacak bataklığa sürükler oldular. Kendi rahatları için bütün devlet kurumlarını, üretim tesislerini yok pahasına sattılar. Milyarlarca liralık tesisleri sattılar. Miras yedi evlatlar gibi cumhuriyetin bütün kazanımlarını tükettiler. Bugün her türlü hammaddeyi yurtdışından ithal eden, kağıdı bile kendi üretemeyen Türkiye’de artan döviz kuru sonrasında piyasaların altüst olması normal. Bugün Türkiye’de akaryakıtın artmasıyla bütün ulaşım maliyetlerine ve doğal olarak nakliye giderleri nedeniyle çarşıya pazara fahiş zamlar gelmesi normal. Bugün normal olmayan tek şey, ülkeyi sömüren, bu zihniyetin halen yönetimde söz sahibi olması. İlk seçimde bu durum da düzelecek. Türkiye hak ettiği yönetim anlayışına kavuşacak. Yeniden kendi kendine yetebilen, dışa bağımlılığı sona ermiş bir ülke olacak.

TÜRKİYE İYİ OLACAK

Türkiye yeniden TAM BAĞIMSIZ bir cumhuriyet olacak. İşte o gün Hakkari’den Edirne’ye, Kocaeli’den Hatay’a yurdumun dört bir yanında GÜNEŞ doğacak. Hiç merak etmeyin, enseyi karartmayın, umudu kesmeyin… Türkiye İYİ olacak…”