Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Kurum Kocaeli’den Cumhur İttifakı’na destek istedi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kocaeli’deki mitingde Cumhur İttifakı’na destek istedi

Çevre, Şehircilik ve İklim

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Millli İrade Meydanı’nda yapacağı açılış bayramı için binlerce kişi alanı doldurdu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Bugün Kocaelimize çok güzel yatırımlar, açılışlar yapmaya geldik. Toplam yatırım bedeli 8 milyar 550 milyon lira olan 245 eserimizi liderimiz, başkomutanımız, cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yaparak Kocaelimize kazandıracağız. Biz, Kocaelimizi çok seviyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Kocaelimizin 12 ilçesini birbirinden ayırmadan 2 milyonu aşkın vatandaşımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz. 12 ilçe belediyemizle, büyükşehrimizle, bakanlığımızla, TOKİ’Mizle, iller bankamızla dev yatırımlar yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz

KOCAELİ’NİN OSB’LERİ

Şurası Cedit Mahallesi. Kocaeli’nin yıllardır özlemle, merakla beklediği kentsel dönüşümü ihale ettik. İnşallah yıl sonu itibariyle inşaatlarımız hızlı bir şekilde başlayacak ve 800 konutumuzu kazandıracağız. Kocaelimizin çok önemli bir sorunlarından bir tanesi: bu Körfez’in kirliliği yakışmıyor. Cumhurbaşkanımız talimat verdiler, Büyükşehir ile birlikte dip çamuru temizliğini bu yıl içerisinde başlatıyor tertemiz bir Körfez’i birlikte kazandırıyoruz. Dilovamız var. gözümüz gibi baktığımız. Dilovası’nda vatandaşlarımızı daha iyi şartlarda yaşatmak için örnek bir proje yapıyoruz. Kömürcüler OSB’yi kapatıyoruz; burası yeşil OSB’ye dönüyor. Artık Kocaeli’nin Dilovası’nın havasını kirletmeyecek. Biz kKocaelimize, sizlere aşığız, sevdalıyız. Çünkü biz Kocaeli’yi çok seviyoruz. Kocaelimizdeki kardeşlerimiz, sanayisiyle, lojistiğiyle, üretimiyle elini taşın altına koyuyor. Biz de sizlere söz veriyoruz. Kocaelimizi, Kocaelimiz’deki güzel kardeşlerimizi her zaman hizmetlerimizle daha iyi bir güzel yer yapmak için çalışacağız.

Eylül ayında Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projemizi Kocaeli’de başlatıyoruz. Sosyal konutlarımız Kocaelimize hayırlı uğurlu olsun. Dört bir yanına millet bahçeleri yapıyoruz. Tek amacımız, tek derdimiz var: o da Kocaelili kardeşlerimizin mutluluğu, refahıdır. Sizlerin emrine sunduğumuz tüm yatırımlarımız, projelerimiz, çalışmalarımız ülkemiz ve Kocaelimiz için hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Kocaelili her zaman bize kardeşliğini gösterdi; bağrına bastı; coşkuyla karşıladı. Cumhur İttifakımızın yanında oldu. 2023 seçimlerine çok az kaldı. Gönül gönüle tüm kapılara gideceğiz, tüm kardeşlerimizi kucaklayacağız ve Kocaeli şehrinden tüm dünyaya buradan Cumhur İttifakı’yla en güçlü desteği vereceğiz. 2023’te Cumhur İttifakı’na en büyük desteği verecek miyiz? Allah hepinizden razı olsun.”