Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Kasapoğlu: Kocaeli’yi ilerletme gayretindeyiz

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapooğlu, “Gerek bakanlığımız gerek hükümetimiz Kocaeli’yi ilerletme gayretindeyiz” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapooğlu bugün Kocaeli’de. Derince‘de Abdullah Olçok Gençlik Merkezi açılışı sebebiyle Kocaeli’ye gelen Kasapoğlu, Kocaeli Valiliği ziyaretinin ardından AKP İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş “Malumunuz pandemi sebebiyle kalabalık bir katılım tesis etmedik. Kocaeli konu olduğu zaman her zaman gerekli hassasiyeti gösterdiniz bu sebeple size teşekkürler. Umarım bu yaklaşımınız devam eder”dedi.

KOCAELİ ÜLKEMİZİN SEMBOL ŞEHİRLERİNDEN BİRİ

Bakan Kasapoğlu ise “Kocaeli ülkemizin sembol şehirlerinden birisidir. Bu sebeple gerek bakanlığımız gerek hükümetimiz Kocaeli’yi ilerletme gayretindeyiz. Bu ziyaretimizle de gençlerini daha ileri taşımak bu bizim için görev ve mutluluktur. Geçtiğimiz pazar Cumhurbaşkanımız ile birlikte büyük bir açılış yaptık. Biz gençlerimiz ile birlikte yürümek istiyoruz onlar için çabalıyoruz. Biliyorsunuz büyük bir tesisi Derince’de açıyoruz” diye konuştu.