Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baki Özdemir 1 yılını değerlendirdi

Gerçekleştirdikleri olağan kongrenin birinci yılını değerlendiren Başkan Baki Özdemir, “Geride bıraktığımız dolu dolu 1 yıl için her bir kardeşime teşekkür ediyorum. Daha yazılacak onlarca zaferimiz var” dedi.

Gerçekleştirdikleri olağan kongrenin birinci

25 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirdikleri olağan kongrenin birinci yılında geriden bırakılan 1 yıl ile ilgili konuşan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, “Bugün itibariyle 6.Olağan Kongremizin üzerinden tam 1 yıl geçti. Geride bıraktığımız dolu dolu 1 yıl için her bir kardeşime teşekkür ediyorum. Sizler gibi birbirinden değerli yol arkadaşlığını bizlere nasip ettiği için Rabbimize hamd ediyorum. Daha yazılacak onlarca zaferimiz var. Rabbim yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.

BİRBİRİNDEN DEĞERLİ ETKİNLİKLERE İMZA ATTIK

Devamında ülkemiz ve dünya geride bıraktığımız yıl çok kritik süreçlerden geçti diyen Başkan Özdemir, “Başta salgın olmak üzere küresel sorunlar toplumumuzu birçok açıdan etkiledi. Ancak AK Gençliğin insan yaşamına kattığı enerjiden aldığımız güçle toplumumuza yaşam sevinci aşılamaya ve çalışmalarla dolu günleri sürdürmeye gayret ettik. Bir an bile umutsuzluğa kapılmadan insanlarımızın moralini diri tutacak çalışmalarla dolu bir yılı geride bıraktık. 12 ilçemizde bulunan gençlerimizle birbirinden değerli etkinliklere imza attık” şeklinde konuştu.

UNUTULMAYACAK BİR YILI GERİDE BIRAKTIK

Gerçekten geriye dönüp bakıldığı zaman, unutulmayacak bir yıl oldu diyebilirim diyen Başkan Özdemir, “Bu başarıların sürdürülebilir bir yapıya kavuşması ve istikrarı sağlayabilmek adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Ümit ediyorum ki önümüzdeki 2023 seçimleri ülkemiz genelinde olduğu gibi Kocaeli Gençliği için de başarılarla dolu olacak” dedi.