Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan biraz gerildi: Haddinizi bilin!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, KBB Meclisi’nde CHP’nin deneti raporu sunumunda CHP’li Nuri Paşa’ya “? Arkadaşlara sorup alamadığın bilgi var mı?” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde denetim raporu görüşüldü. CHP grubundan Nuri Paşa sunum yaparken Başkan Tahir Büyükakın araya girdi. Büyükakın, “İsteyip alamadığınız bilgiler var mı? Arkadaşlara sorup alamadığın bilgi var mı? Her tarafa yağmurluk alımı alındı gibi anlatıyorsunuz. Toplam işlemlerin içinde yüzde kaç. Geçen sene ceset torbası alımı dediniz. Doğru değil söyledikleriniz. Ceset torbası satan Kocaeli’de firma var mıydı?” diye sordu.

TAŞDEMİR ARAYA GİRİNCE BAŞKAN GERİLDİ

Paşa, “Biz notumuzu tutup komisyon başkanına söylüyoruz. O da başkasına söylüyor. İlgili birim ‘biz ilgilenmiyoruz’ diyor. Ceset torbası satan firma var” dedi. Engin Taşdemir’in Mehmet Nuri Paşa’ya ‘devam et’ demesi üzerine Büyükakın, “Siz mi yönetiyorsunuz meclisi? Haddinizi bilin biraz. Siz meclislerinize bakın. Her şeyi söylüyorsunuz, biz cevap verince rahatsız oluyorsunuz” dedi.

NEREDE NOKTA NEREDE VİRGÜL

Engin Taşdemir, “Orhan Bey fikrini açıkladı, Nuri Bey değerlendirmeleri yaptı. Siz ‘haddini bil’ diyorsunuz. Siz arkadaşlarımızın nerede nokta, nerede virgül koyacağına karar veremezsiniz. Siz ikide bir diğer meclisleri örnek gösteriyorsunuz” dedi.

BEN DE İNSANIM

Tahir Büyükakın, “Benim nasıl bir uslupla konuşacağımı da siz bildiremezsiniz. Ben sana haddini bildirdim. Herkes işini yapacak. Ben kabalık etmedim. Burayı ben yönetiyorum. Engin Bey, hatibe müdahale et diyemez. Ben oldukça sade gidiyorum. Anca bir kelime bulursunuz ben de insanım” dedi.

işte o anların bir kısmı: