Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Sarı Karamürsel’de halkla buluştu

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Karamürsel Örgütü ve SP Karamürsel Teşkilatı, mahalle statüsüne alınan köylerde halkla buluştu

CHP Kocaeli İl Başkanı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Ahmet Çalık, İlyas Koçak, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu ve ilçe yönetimi, Saadet Partisi (SP) Karamürsel İlçe Başkanı Mustafa Sağlam Karamürsel’in mahalle statüsüne alınan köylerinde halkla buluştu. İnebeyli, Taşağıl, Çamdibi, Fulacık, Tahtalı ve Kadriye köylerinde bölge sakinleri ile bir araya gelen heyet hem talepleri dinledi hem de 14 Mayıs seçimleri ile ilgili vatandaşların görüşlerini aldı.

“VATANDAŞ SABIRSIZLIKLA PROJELERİ BEKLİYOR”

Köylerin mahalle statüsüne alınması sonrası adeta ellerinin kollarının bağlandığını ifade eden köy sakinleri, konuyla ilgili Millet İttifakı’nın yürüttüğü her çalışmayı takip ettiklerini ifade etti. Özellikle tarımda üreticiyi teşvik eden açıklamalar hakkında sorular soran köy sakinleri heyetin hayata geçirilecek projeleri anlatmasına fırsat bırakmadan hepsini anlatarak sabırsızlıkla sandığı beklediklerini belirtti.