Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Biz Körfez Belediyesi’ni kazanırız”

CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, “Biz çalışmalarımızı seçimi kazanmak üzere kurguluyor onun için çalışıyoruz. Biz Körfez’i alabilecek kapasitedeyiz” dedi.

CHP Körfez İlçe Başkanı

CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Bağımsız Kocaeli’ye yaptığı ziyarette iddialı açıklamalarda bulundu. Yıldız, tüm çalışmalarını belediyeyi kazanmak için yaptıklarını ifade etti. Yıldız, şunları söyledi: “Seçildiğimiz günden hemen sonra binamızı satın aldık. İçini yaptırdık. 55 kişilik toplantı salonlarımız, kadın kolları, gençlik kolları binası aldık. 600 bin TL harcadık. Kimseye muhtaç olmadan bu binayı aldık. Biz harekete geçtik. Tapularımızı genel merkeze gönderdik.

“48 SAATTE 17 BİN TL’LİK YARDIM ETTİK”

Türkiye’de hangi ilçe 17 bin TL’lik İzmir’e destek kolileri hazırladık. Biz belediyeden daha fazla yardım ettik. Türkiye’de tek ilçeyiz. Narlıdere ile kardeş ilçe olduk. İzmir bizi paylaştı.

“TÜM KÖYLERDE ÜYE YAPTIK”

36 köyümüz var. Biz köylerde üye çalışmaları yaptık. Köylerin tamamında üyeler yaptık. Mahalle temsilcilerinin tamamını atadık. Sadık görevlilerimizin birçoğunu da değiştireceğiz. Sandıklarda çalışan arkadaşlar için bütçe ayıracağız. Gençlik kolları, kadın kolları aktif olarak süreçte yer alacak ve bizden destek görecekler.

“KÖRFEZ BELEDİYESİ’Nİ ALIRIZ”

Biz bu ilçede seçimi alırız. Biz çalışmalarımızı seçimi kazanmak üzere kurguluyor onun için çalışıyoruz. Biz Körfez’i alabilecek kapasitedeyiz.”

chp korfez ilce yonetim