Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boğazova ve Gündoğdu’ya 2 özel yaşam alanı!

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, 31 Mart’ta belediye başkanı seçilmesi halinde Boğazova Caddesi’nde ve Gündoğdu Mahallesi’nde 2 büyük yaşam alanı inşa edeceklerini söyledi

AK Parti İzmit Belediye

ugurAK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, 31 Mart’ta belediye başkanı seçilmesi halinde Boğazova Caddesi’nde ve Gündoğdu Mahallesi’nde 2 büyük yaşam alanı inşa edeceklerini söyledi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde seçim beyannamesi sunumunda konuşan Tutuş şu ifadeleri kullandı: “2019 yılına kadar İzmit’imizde bisiklet yolları ile ilgili çalışmaları herkes biliyordur. Her beldemizde bisiklet güzergahları oluşturmuştuk.

OTOPARK ALANLARI

Ancak bu 5 yılda yine maalesef bazı yerlerde onarım ihtiyacı olan bölgelerimiz ortaya çıktı. Artık Derince, İzmit ve Kartepe arasında bisiklet ağı oluşturmamız gerekiyor. Bu güzergahta tamamen bisikletle yolculuk yapılabilecek yollar hazırlayacağız. Yeni otoparklar inşa edeceğiz. Kentsel yenilenme ve yeni imar yollarına ihtiyacımız var. Bunlarla birlikte İzmit’imizin çeşitli yerlerine yeni otoparklar yaparak kentimizi rahatlatacağız. Çarşıda, Kuruçeşme’de ve Yenişehir’de yerlerimiz var. Yeni otoparklarımız bu bölgelerdeki eksiklikleri gidermiş olacak.

50 DÖNÜM ARAZİDE

Şehir Hastanesi inşa edildikten sonra Boğazova Caddesi’nde yoğunluk arttı. Bölgede yapılaşma ve nüfus da artıyor. Burada 50 dönüm bir park inşa edeceğiz. İzmit Boğazova Parkı spor kompleksi tadında olacak ve bölge halkına hizmet verecek. İzmit’te Gündoğdu halkının bizden bir talebi vardı. Geniş bir merkez, park ve düğün salonu istiyorlardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız talimatı verdi ve çalışmalar başladı. Burası bölgeye hizmet edecek çok kıymetli bir projemiz olacak.”