Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Bu lanet virüs ders olmamış”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, İl Pandemi Kurulları’nda Tabipler Birliği’nden kimsenin olmamasına sert eleştiriler yöneltti

Gelecek Partisi Genel Başkan

SEBO min 299Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanı’nın ilan ettiği üzere 30 büyükşehir başta olmak üzere Valiler öncülüğünde pandemi ekipleriyle toplantı yapıp o ilin ihtiyaçlarını ve alınacak önlemlerin kararını alıp uygulamaktı. Buraya kadar her şey normal ancak normal olmayan bu toplantılara en çok ihtiyaç duyulan doktorların, yani TTB (Türk Tabipler Birliği) adına birçok yerde kimsenin davet edilmediği ve katılımın olmadığı görülüyor.

BU LANET VİRÜS DERS OLMAMIŞ!

Yani insanın aklına acayip şeyler geliyor dünyayı ve ülkemizi saran bu lanet virüs bile birilerine ders olmamış, bu nasıl vicdandır, nasıl akıl tutulmasıdır bilim adamlarının olmadığı hele ki tıp dünyasını temsil eden TTB’yi temsilen kimsenin davet bile edilmediği bu toplantılara acaba VİP namaz kıldıran Diyanet İşleri Başkanını temsilen din adamları mı öneride bulunacaklar.

“HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN”

Şimdi birileri bilim kurulundan bahsedecek biliyorum ancak anladığımız kadarıyla bilim kurulunun bile aldığı kararları Sağlık Bakanı açıklarken son sözü Cumhurbaşkanı’nın söylemesi bile kafalarda soru işareti, umarım herkes aklını başına alır bu illeten bir an önce kurtuluruz. Ne demiş Hünkar Hacı Bektaş Veli, ‘İlimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır.’”