Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Buğra Yiğit Kılıç: Oyları yükselişte olan tek siyasi parti İYİ Parti’dir

İYİ Parti Kocaeli İl Basın Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç, oyları yükselişte olan tek siyasi parti İYİ Parti olduğunu söyleyerek iddialı bir çıkışta bulundu.

İYİ Parti Kocaeli İl

İYİ Parti’nin anketlerdeki artışı sürüyor. İYİ Parti Kocaeli İl Basın Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç, sosyal medya hesabından iddialı ifadeler paylaştı. İşte Kılıç’ın paylaşımındaki o ifadeler: “İYİ Parti’nin kamuoyu araştırmalarındaki yükselişini bütün ülke, bütün kent olarak tanık oluyoruz. İYİ Parti bugün, oyları yükselişte olan tek siyasi partidir. Fakat şunun da bilinmesi lazım: Bizler kamuoyu araştırmalarından çok milletin sesini dinleyen bir siyasi partiyiz. Seçim Koordinasyon Merkezimizin çalışmaları ile aday adaylığı başvurularının bitmesinin ardından önce sahaya çıkan aday adaylarımız, adaylıkların belli olmasından sonra da gün doğumundan sahura kadar milletiyle birlikte olan adaylarımız, İYİ Parti’ye olan teveccühün anketlerin çok üzerinde olduğunu defaatle gördüler. Bizler de onların yol arkadaşları olarak Kocaeli’nin 12 ilçesinde de partimize olan ilgi ve alakaya tanık olduk.

AKŞENER HAKLIYMIŞ AKŞENER EN DOĞRUSUNU YAPMIŞ

Şunu samimiyetle ifade etmeliyim: Gittiğimiz her ilçede ellerini sıktığımız vatandaşlarımızın bir bölümü partimize üye oldu. Gittiğimiz her ilçede “Biz size oy vermeyeceğiz” diyenlerin sayısı çok azdı. Gittiğimiz her ilçede “Oyum İYİ Parti’ye” diyenlerin sayısı anketlerdeki oranların çok ama çok üzerindeydi. Halkımız, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş hamlesinin Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu kuvvetlendirdiğini, Millet İttifakı’nın bu birliktelik ile güçlendiğini görmüş. Dolayısıyla bugün halkımız, “Akşener haklıymış, Akşener en doğrusunu yapmış” demekten çekinmiyor. Kuşkusuz ki bu durum da İYİ Partimize olan ilgiyi artırıyor.

BU SEÇİMİN KAYBEDENİ OLMAYACAK

Bizler halkımıza şunu söylüyoruz: Bizler bu ülkenin, bu vatanın sigortasıyız. Bizler üniter devletin, bağımsızlığın, cumhuriyetin kurucu felsefesinin yılmaz savunucularıyız. Ne güzel ki halkımız da, “İYİ Partililer TBMM’de ne kadar çok olursa, Türkiye de o kadar güçlü olur” diyor. Bizler seçime kadar canla başla çalışacağız. İYİ Parti’yi anlatmadığımız tek bir vatandaş kalmayıncaya dek sahada olacağız. Sonunda da kazanan olacağız. Biz kazanınca millet de kazanacak. Bu seçimin kaybedeni olmayacak.”