Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Buğra Yiğit Kılıç: Zorla getirilen bindirilmiş kıtalar değil, halk vardı

İYİ Parti Basın ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç, Millet İttifakı’nın mitingi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bizim mitingimizde imza atmak için zorla alana getirilen bindirilmiş kıtalar yoktu. Bizim mitingimizde halk vardı. Bizim mitingimizde sevgi ve inanç vardı. Korkunun ecele faydası yok. Yalanlarınızla birlikte gidiyorsunuz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Basın ve

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş katılımıyla dün Kocaeli’de miting gerçekleştirdi. Binlerce kişinin katılımıyla yapılan miting ile ilgili İYİ Parti Basın ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü açıklamalarda bulundu.

“ZORUNLU TUTARAK MİTİNG YAPIP ALANLARI BİLE DOLDURAMAYAN…”

Kılıç, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “Devletin imkanlarını sonuna kadar kullanarak, yerel yönetimlerin kaynaklarını harcayarak, yalnızca belediye çalışanlarını değil, devlette görev yapanların da katılımını zorunlu tutarak miting yapıp alanları bile dolduramayan AK Parti’nin temsilcileri, Millet İttifakımızın mitingini küçümseme yarışına girmiş. Bizler küçültülmüş alanlarda değil, on binlerce metrekarelik bir meydanda miting yaptık.

“BİZİM MİTİNGİMİZDE HALK VARDI”

Yalnızca tramvayın ulaştığı bölgeye insanlar binbir sıkıntı çekerek ama her şeye rağmen şikayet etmeyerek geldi. Cuma günü mesai saati olmasına rağmen on binlerce insan mitingimize akın etti. Bizim mitingimizde imza atmak için zorla alana getirilen bindirilmiş kıtalar yoktu. Bizim mitingimizde halk vardı. Bizim mitingimizde sevgi ve inanç vardı. Korkunun ecele faydası yok. Yalanlarınızla birlikte gidiyorsunuz.”