Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Buğra Yiğit Kılıç’tan Lütfü Türkkan’a tam destek

İYİ Parti Kocaeli  İl Başkan Yardımcısı Buğra Yiğit Kılıç, hakkında fezleke düzenlenen İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a sahip çıktı.

İYİ Parti Kocaeli  İl

İYİ Parti Kocaeli  Kalkınma Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Buğra Yiğit Kılıç hakkında fezleke düzenlenen İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve İl Başkanı Şanbaz Yıldız ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

“EN BÜYÜK TEPKİYİ YILDIZ VERDİ”

Kılıç paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Bizleri bir siyasi partiden öte, sıcacık bir aile yapan en önemli unsuru bugün bütün kentimiz gördü. Biricik Milletvekilimiz Lütfü Türkkan’ın gür sesini kısmaya yönelik fezlekeye en büyük tepkiyi İl Başkanımız Şanbaz Yıldız verdi. İl Başkanımız tepki vermekle kalmadı; milletvekilimizi ziyaret edip “Kocaeli olarak yanındayız” dedi. Tüm çevresini bu adaletsiz fezlekeye dönük tepki vermeye davet etti.

“İYİ Kİ SİYASETİN EN GÜZEL TARAFINA ŞAHİDİM”

Bizler siyasette çelme takmayı, gidenin yolunu kesmeyi gördük. İYİ Parti’de ise yarışların dahi sevgi saygı içinde, birbirini incitmemeye dönük olduğuna şahit olduk. Dahası, bunu bizzat yaşadık. Hem milletvekilimize hem de il başkanımıza, siyasetti cesur ve mertçe yaptıkları için saygılarımı sunuyorum. Ve diyorum ki: İYİ ki İYİ Parti’deyim. İYİ ki siyasetin kötü değil, en güzel taraflarına şahit oluyorum.

“ADALET VE HUKUK HERKESE LAZIM OLACAK”

Şu da bilinsin ki, il başkanımızın da dediği gibi, milletimizin ve meclisimizin gür sesi Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Lütfü Türkkan, daha İYİ bir Türkiye için sadece elini değil gövdesini taşın altına koyan, çalışkan, ilkeli, milletvekilliğini siyasi görevden öte büyük sorumlulukla icra eden, hem partimiz hem de tüm Kocaeli ve Türk siyaseti için yegane bir isimdir. Unutulmaması gereken adalet ve hukukun elbet bir gün herkese lazım olacağıdır. Herkes emin olsun ki kendilerini halkın ve hakkın üstünde görenlere bile lazım olacak.”