Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bülent Sadıkoğlu’ndan İzmit’e sitem Büyükakın’a teşekkür

CHP’nin Kocaeli’de tanınan simalarından Bülent Sadıkoğlu, sorunlarını çözen Kocaeli Büyükşehir Beleidye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti, ulaşamadığı İzmit Belediyesi yöneticilerine ise sitem etti.

CHP’nin Kocaeli’de tanınan simalarından

CHP Kocaeli’de herkesin tanıdığı bir isim olan Bülent Sadıkoğlu, mahallerindeki bir problem için İzmit Belediyesi’ne defalarca ulaşmaya çalıştığını ancak ulaşamadığını söyledi. Sorunlarını ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin çözdüğü söyledi.

“TEŞEKKÜRLER TAHİR BÜYÜKAKIN…”

Sadıkoğlu, şu ifadeleri kullandı: “İnsan olmak öncelikle hakkaniyetli olmayı gerektirir, bir yerde yanlış varsa o yanlışa karşı nasıl ki tepki koyup eleştiriyor sorguluyorsam yapılan bir güzelliği de taktir etmek ve teşekkür etmek gerekir. İzmit belediyesinde yöneticilik yapan dostlarımız o kadar yoğun çalışıyorlar ki bir aydır kendilerine ilettiğim bir sorunu çözüme kavuşturamadılar. Hatta o yoğunluktan dolayı telefonlarımıza bakamadılar geri dönüş yapamadılar.

“BİR MESAJIMIZLA”

Oysa Büyükşehir belediye başkanımız Tahir BÜYÜKAKIN bir mesajımıza anında dönüş yaptıkları gibi ilettiğimiz konumun çözümü için genel sekreter yardımcısı Hasan AYDINLIK beyi bize yönlendirmiştir. Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür ederim.”

bulent sadikoglu