Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bülent Sarı: 2024’te en büyük başarıyı Kocaeli’de yakalayacağız!

Yerel yönetimler çalıştayında konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “Kocaeli halen sosyal demokrat belediyecilerin eserlerinden, hizmetlerinden faydalanmaktadır. O nedenle 2024 yılında en büyük başarıyı yakalayacağımız yerlerden bir tanesinin Kocaeli olacağının altını çiziyorum” dedi.

Yerel yönetimler çalıştayında konuşan

CHP’nin ikinci yerel yönetimler çalıştayı Kocaeli’de Kartepe Dedeman Otel’de gerçekleştiriliyor. Çalıştaya Marmara bölgesinde yer alan belediyelerin başkanları ve sorumlu milletvekilleri ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldı. Çalıştayın açılış konuşmasını CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı yaptı. Kocaeli’de 2024 yılında büyük bir başarı yakalayacaklarını belirten Sarı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Sayın genel başkanım, değerli yol arkadaşlarım, kıymetli basın mensupları sizleri Kocaeli’de misafir etmekten büyük onur duyuyorum. Kocaelimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. 2019 yerel seçimlerinde 11 büyükşehir belediyesinde elde ettiğimiz başarıyı 2024 yılında üstüne koyarak artıracağımıza inancımız tamdır.

HALEN SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLERİN ESERLERİNDEN…

Bizim için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin olmadığı bir başarı kabul edilemez. Çünkü Kocaeli emeğin kentidir. Kocaeli üretimin kentidir. Kocaeli tarım ve turizm kentidir. Kocaeli sanayinin başkentidir. 19 yıldır bu kenti mevcut iktidar yönetmektedir. Maalesef ki Kocaeli bir adım ileri gideceğine, geri gitmiştir. Kocaeli halen sosyal demokrat belediyecilerin eserlerinden, hizmetlerinden faydalanmaktadır. O nedenle 2024 yılında en büyük başarıyı yakalayacağımız yerlerden bir tanesinin Kocaeli olacağının altını çiziyorum. Kocaeli’yi tıpkı o günlerdeki gibi Türkiye’nin en üst sıralarına taşımak için tüm örgütümüzle mücadele edeceğimizi ve Cumhuriyet Halk Partisi bayrağına yeniden göndere çekeceğimizi belirtiyor, sizlere saygılarımı sunuyorum.”