Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bülent Sarı, İzmit Belediyesi’nden o isimle kavganın eşiğinden döndü!

Uğur Mumcu için Kocaeli’de yapılan anmada CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu arasında tartışma yaşandı ve taraflar araya girerek kavga çıkmasının önüne geçti

Uğur Mumcu için Kocaeli’de

Uğur Mumcu, katledilişinin yıldönümünde bugün Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ve Kocaeli Barosu’nun ortaklaşa düzenlediği anma programında anıldı. Programa siyasetçiler de katıldı. Program İzmit Belediyesi sunucusu tarafından sunuldu. Bu sırada programa katılanlar anons edildi. Programa katılan siyasetçiler, “Siyasi parti temsilcileri” olarak isim verilmeden anons edildi.

ADLARI OKUNMAYINCA

Bunun üzerine iddialara göre şunlar yaşandı: CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu’nu yanına çağırarak sert bir tonla, “Ne demek benim adımı anmıyorsunuz? Bundan sonraki programlarda il ve ilçe başkanlarının adı anılacak” şeklinde ifadeler kullandı.

“SEN KİMSİN BENİ AZARLIYORSUN?”

Cem Şakoğlu ise programın belediye programı olmadığını söyleyerek geri çekildi. Uğur Mumcu anıtına çelenk sunulduktan sonra program sona erdi. Bu esnada Cem Şakoğlu, Bülent Sarı’yı çağırarak konuşmak istedi ve “Sen kimsin beni azarlıyor bağırıyorsun? haddini bileceksin” dedi.

Bu esnada iki arasındaki tansiyon yükseldi ve itişme yaşanması üzerine partililer araya girerek ikiliyi birbirinden uzaklaştırdı.