Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bülent Sarı Kemal Kılıçdaroğlu ile ne konuştu?

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Sarı, Kılıçdaroğlu ile ne konuştuklarını gazetemize açıkladı.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Nazim Ozgun Erbulan 1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile grup toplantısı sonrasında mecliste bir araya geldi. İl Başkanı Bülent Sarı, Kılıçdaroğlu ile konuştuklarını gazetemize anlattı.

“KOCAELİ’NİN SIKINTILAIRINI KONUŞTUK”

Sarı, “Kocaeli ile ilgili konuştuk. Seçimle ilgili değerlendirme yaptık. Genel anlamda Kocaeli’nin seçimlerdeki durumunu konuştuk. Bugün seçim olsa Kocaeli’nin durumu ne olur; bunları anlattım.  Sandık güvenliği hakkında da konuştuk. Kocaeli’nin sıkıntılarını konuştuk, depremle ilgili konuştuk. Kocaeli’ye, tüm dostlarımıza selamlarını iletti” dedi.

“MYK’NIN TOPLANMASINI BEKLİYORUZ”

Yaklaşık 2 aydır atama yapılmayan İzmit İlçe Başkanlığı ile ilgili de konuşan Sarı, “İzmit’le ilgili ismi vermiştik. MYK, deprem sebebiyle toplanamadı. MYK’nın toplanıp illeri ve ilçeleri atama süresini bekliyoruz. İzmit ile ilgili bir konuyu ben açmadım” ifadelerini kullandı.

bulent sari kemal kilicdaroglu