Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bülent Sarı’dan ilk açıklama: Çok güzel bir yarış oldu

CHP’de il yönetim kurulu toplantısında ezici çoğunlukla başkan seçilen Bülent Sarı, “Çok güzel bir yarış oldu çok seviyeliydi” dedi.

CHP’de il yönetim kurulu

Nazim Ozgun Erbulan 1Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 2023 genel seçimleri öncesinde İl Başkanı Harun Yıldızlı milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. CHP Genel Merkezi tarafından gönderilen genelge kapsamında yerine biri seçilene kadar Yıldızlı’nın görevine devam etmesi kararı verildi. Yıldızlı başkanlığında il yönetim kurulu toplantısı bugün il binasında yapıldı. Toplantının tek gündem maddesi ise il başkanı seçimi oldu.

23’E – 3 SEÇİLDİ

Yıldızlı’nın istifasının ardından gündeme iki isim geldi. İl Başkan Yardımcıları Bülent Sarı ve Mehmet Demirtaş il başkanlığına aday olduklarını toplantıda dile getirdi Yıldızlı, toplantı öncesi etik gereği oy kullanmayacağını açıkladı. Yapılan oylamada Bülent Sarı 23, Mehmet Demirtaş ise 3 oy aldı.

“ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Sarı yaptığı açıklamada, “Çok güzel bir yarış oldu çok seviyeliydi. Mehmet Abime de çok teşekkür ederim. Tüm arkadaşlarım il Başkanlığı yapacak seviyede. Partimize de ilimize de hayırlı olsun.” dedi.