Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bülent Sarı’dan İYİ Parti açıklaması: 5’li masa olarak devam edeceğiz

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, İYİ Parti’nin 6’lı masadan ayrılmasını değerlendirdi. Sarı, “Biz, hayırlı olsun diyebiliriz. Başka bir şey diyemeyiz. 5’li masa olarak devam edip pazartesi günü adayı bekleyip çıkan adayın arkasında tamamen olacağız” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı
Nazim Ozgun Erbulan 1

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı masanın adayını eleştirip CHP’li belediye başkanlarına çağrı yapması siyaset kulisleri hareketlendi. İYİ Parti masadan ayrıldığını toplantıda duyurdu.

“BÖYLE BİR KARAR BEKLEMİYORDUK”

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı hem Akşener’in açıklamalarını hem de süreci Bağımsız Kocaeli’ye değerlendirdi. Sarı, yaptığı açıklamada, “Hayırlı olsun. Biz, hayırlı olsun diyebiliriz. Başka bir şey diyemeyiz. 5’li masa olarak devam edip pazartesi günü adayı bekleyip çıkan adayın arkasında tamamen olacağız. Daha fazla, daha iyi çalışacağız. Genel başkanımızın dediği gibi taşlar yavaş yavaş yerine oturacaktır. Böyle bir kararı bekliyor muyduk derseniz beklemiyorduk. Kendi adıma söylüyorum genel başkanımız bekliyor mu bilemiyorum” ifadelerini kullandı.