Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bütün CHP’liler oradaydı CHP Kocaeli gençliği yoktu!

TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın kızının nikahına CHP’den çok sayıda isim katılım gösterirken CHP gençliğinin olmaması dikkat çekti.

TBMM Başkanvekili ve CHP

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve Esma Akar çiftinin kızı Ece Akar ile İskender ve Ayşe çiftinin oğlu Salih Güven bugün Kartepe’de bulunan Cevizdibi Hotel’de mutluluğa ‘evet’ dedi. Düzenlenen nikah törenine CHP’liler yoğun katılım gösterirken CHP gençliğinin olmaması dikkat çekti.

NEDEN GELMEDİLER?

Kartepe CHP Belediye Meclis Üyesi Tugay Adak’ın (28) ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşamına son vermesi nedeniyle gençler hem Akar’a, hem İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e hem de CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’a tepki göstermişlerdi. Adak’ın cenazesinde Akar’ın çelengini yere atmış, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in çelengini ters çevirmiş CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’a da tepki göstermişlerdi. Söz konusu tepkinin halen sürmesi nedeniyle CHP’li gençlerin nikah törenine gelmediği konuşuluyor.