Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın Derince’de Yuvacık Barajı konusunu anlatacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, muhalefetin eleştirileri ile ilgili, “Derince İlçe Danışma Meclisi’nde de Yuvacık Barajı konusunu anlatacağım bekleyin. Onu da açıklayacağım” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Özgun imzaAK Parti Kandıra İlçe Danışma toplantısı bugün Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, ilçe başkanları ve yönetimleri, AK Parti Kocaeli geçmiş dönem İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ve partililer katıldı.

“NE KONUŞTUĞUMU SİZE SORMAYACAĞIM”

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir’in kendisine yönelttiği eleştirilerle ilgili konuşan Büyükakın, yarın gerçekleştirilecek Derince İlçe Danışma toplantısında Yuvacık Barajı konusunu anlatacağını söyledi. Büyükakın, “Derince İlçe Danışma Meclisi’nde de Yuvacık Barajı konusunu anlatacağım bekleyin. Onu da açıklayacağım. Siz bana cevap vermeye kalktıkça bende 90’a gol atmaya devam edeceğim, ne konuştuğumu da size sormayacağım” dedi.