Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın: Fatma hanım büyükşehire aday olmaya korkuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i hedef alarak, “Büyükşehir’e aday bulamadınız da mı Mustafa Sarıgül’ün kapısını çaldınız? Haydi çıkın er meydanına. Fatma hanım Büyükşehir’e aday olmaya korkuyor” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Ak Parti Kandıra İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu toplantısı Kandıra Namazgah Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Programda partililere seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, konuşmasında CHP Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adı geçen Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i hedef aldı. Büyükakın, Sarıgül’e ‘ithal aday’ yakıştırması yaparken Hürriyet için de ‘Büyükşehir’e aday olmaya korktu’ dedi.

ADAY BULAMADINIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın danışma kurulu toplantısında, Mustafa Sarıgül’ün CHP Büyükşehir adayı olarak adı geçmesi hakkında şöyle konuştu: “AK Parti, İstanbul’da aday bulamıyor diyenler ne oldu? Büyükşehir’e aday bulamadınız da mı Mustafa Sarıgül’ün kapısını çaldınız? Erzincan Milletvekilini Kocaeli’ye aday yapıyorsunuz.”

KILIÇDAROĞLU GÜYA YANLIŞLIKLA DEMİŞTİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in de Büyükşehir’e aday olmaya korktuğunu ifade eden Başkan Büyükakın, “Hani Fatma Hanım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olacaktı. Kemal Bey onu ziyaretinde güya yanlışlıkla, ‘Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanım’ demişti, ne oldu? Haydi çıkın er meydanına! Fatma Hanım Büyükşehir’e aday olmaya korkuyor. İşleri güçleri bizi çalıştırmıyorlar, iyi işler yapacağız ama izin vermiyorlar demek. Milletin aklıyla dalga geçiyorlar.” diye konuştu.