Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın: “İlk seçimde İzmit’i alacağız”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e sataştı ve ilk seçimde AKP’nin İzmit’i geri alacağını iddia etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

AKP İzmit İlçe Kongresi’nde bugün Ali Güney, yeniden ilçe başkanı seçilecek. Kongreye katılan isimlerden olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet‘e sataştı.  Büyükakın, şunları söyledi: “Değerli ilçe başkanımıza da şimdiden teşekkür ediyorum değerli çalışmalarından dolayı. İlk seçimde  İzmit’i alacaklarından hiç şüphem yoktur. Bu sadece kamera şakasıydı dedirtecekler inşallah. Gülümse’yi sadece gülümsettiler. Millet iş yapmaya niyeti olanı görüyor. Bu millet saf değil herkesin yaptığını görüyor. Onlar Nevzat Beyi’n projlerini aça dursunlar.

YATMAYA GELMEDİK

Sadece Büyükşehir Belediyenin, 15 yılda 1,6 milyar hizmeti var. Öle goy goyla vakit geçirmeye gerek yok. Bir buçuk
yılda da 85 proje hayata geçirdik. Arı gibi çalışıyoruz. Yatmaya gelmedik. Biz bu millete hizmet etmeye geldik. 85 projeye 392 milyon tutarında bir bütçe kullanıldı. Sadece merkezi 74 milyon liralık bir yatırım. Bugün bir başka partinin kongresi var. Bizden rica ettiler, biz de onlara diğer kongre salonunu verdik. Biz zaten o kongre salonuna
sığmazdık” ifadelerine yer verdi.

AKP Izmit Kongre