Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın: Kocaeli’de bir devrim yaşandı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting konuşması öncesinde konuşarak Kocaeli’de devrim yapıldığını söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Millli İrade Meydanı’nda yapacağı açılış bayramı için binlerce kişi alanı doldurdu. Erdoğan kürsüye çıkmadan konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Sizlerle olmaktan gurur duyuyoruz. Allah bize sizler gibi yol arkadaşı verdiği için şükrediyoruz. Buradan keşke sizlerde görseydiniz kendinizi. Gerçekten muhteşem gözüküyorsunuz. Bizler sizlerle gurur duyuyoruz. Gençler sizler bizim her zaman yüz akımız oldunuz. Allah sizlerin yokluğunu göstermesin.

245 ESER

Bugün 8.5 milyar TL’lik bir açılış gerçekleştiriyoruz. 245 eseri ortaya koyduk. 2014 yılında Kocaeli’de bir devrim yaşandı. Sayın Cumhurbaşkanımızın belediyecilik düşüncesiyle bir karar alındı. İlin sınırlarından sorumlu bir belediye yapılacak dendi. Kocaeli isli puslu kokan bir şehir olarak bilinirdi. Ama şimdi yeşille karşılaşıyorsunuz. Mavi bayraklı plajlarla anılıyoruz. 3,5 metrekarede aktif olacak inşallah. Sayın cumhurbaşkanımızı milletimizin adamını karşılamaya hazır mıyız?” dedi.