Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın: Para vermeyeceğiz Kur’an-ı Kerim alacağız

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, belediye ve Hayrat İnsani Derneği arasında yapılması planlanan protokol kapsamındaki tartışmalarda Başkan Tahir Büyükakın, nakit para verilmeyeceğini ifade etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde,

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, belediye ve Hayrat İnsani Derneği arasında yapılması planlanan protokol ve bu vakfa verilmesi planlanan yardım tartışma yarattı. İYİ Parti Kocaeli meclis üyesi Nurcan Acaroğlu Göktaş, konuya ilişkin, “Bu maddelerin hiçbir kamu vicdanının rahatsız etmiyor. Bu dernek ve vakıflar kontrol edilebilirin dışına çıkıyor. Bu maddelere göre protokol yapılsın ama bunları nasıl takip edeceğiz. Ucu açık bir yetki veriyoruz çünkü maddi olarak ne vereceğimiz belli değil. Kaynaklarımız sınırlı ise sonuna kadar verelim ama yöneticilik sınırlı kaynakları kullanabilmektir. Kocaeli sınırlarında tüm sorunları çözdüysek fazlasını dağıtalım da dağıtalım Kocaeli’de 4 tane SMA hastası çocuk var. Sürekli yardım toplamaya çalışıyorlar. Neyi nerede yapıyorlar nasıl yapıyorlar onu takip etmek çok zor” dedi.

PARA MI VERİLECEK?

Tahir Büyükakın, Göktaş’a cevap vererek, “Biz onlara para vermeyeceğiz, Mesela gidip Kuran-I Kerim alıp vereceğiz” dedi.

 

Nurcan Acaroglu Goktas