Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın: Pazar günü akşamına kadar sabredin; inleteceğiz buraları

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde bugün Cumhuriyet Bulvarı’nda ‘çarşı mitingi’ ile Kemalpaşa Mahallesi Hürriyet Caddesi 1. Geçit mevkiinde faaliyette olan Merkez Seçim Ofisi’nin açılışında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sık sık sloganlarla sözünü geçen gençlere, “Pazar günü akşamına kadar sabredin. İnleteceğiz buraları. Pazar günü akşam 10, 11 gibi orada istediğiniz kadar slogan atın” dedi.

AK Parti İzmit İlçe

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde bugün Cumhuriyet Bulvarı’nda ‘çarşı mitingi’ ile Kemalpaşa Mahallesi Hürriyet Caddesi 1. Geçit mevkiinde faaliyette olan Merkez Seçim Ofisi’nin açılışı yapıldı. Seçimlere iki gün kala gerçekleştirilen mitinge AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, AK Parti İl ve ilçe yöneticileri, AK Parti Kocaeli milletvekili adayları, eski il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile çok sayıda partili katıldı.

“PAZAR GÜNÜ DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANACAK”

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, “Bugün çarşı mitingi ile son bulacak olan bu buluşmalarımız için hepinize teşekkür ediyoruz. Pazar günü yaşanacak olan demokrasi şöleninin sonucunu tüm mahallerimizde bugünkü gibi ilan ettiniz için hepinize teşekkürler. Büyük gün geldi çattı. Merhum Adnan Menderes ‘yeter söz milletin’ demişti. Bugün de inşallah bütün Türkiye’nin siyasi karmaşalarından kurtulacağımız gün geldi çattı. Bütün milletimiz bir kez daha Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için son sözünü söyleyecek” dedi.

“HİÇBİR ZAMAN DEMEDİK, ŞİMDİ DE DEMEDİK”

“Allah’ın izniyle biz kazandığımızda herkes kazanacak. Türkiye kazanacak” diyen Tutuş, “2001 yılında başlayan bu kutlu yürüyüşün lideri cumhurbaşkanımız ilk kez 2023 demişti. 2023 dediğinde bizler bile ‘ne diyor cumhurbaşkanımız’ demiştik. 2023 geldi. cumhurbaşkanımızın koymuş olduğu 2023 hedefine ‘yeter söz milletin’ sözlerinin yakıştığı gün Pazar günü olacak. Şimdiden söylemiş olalım. Biz, birileri gibi ‘biz kazanırsak şöyle olur, şunların başına şunlar’ gelir demiyoruz. Hiçbir zaman demedik, şimdi de demedik. Allah’ın izniyle biz kazandığımızda herkes kazanacak. Türkiye kazanacak” ifadelerini kullandı.

“FETÖ’NÜN KİMİN YANINDA OLDUĞU BELLİ OLDU”

Tutuş’un ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “İzmit bizimdir bizim kalacak” sloganlarına, “Aynen öyle olacak. Az kaldı” şeklinde cevap verdi. Gençler, sık sık Büyükakın’ın sloganlarla sözlerini kesti. Büyükakın, “Pazar günü akşamına kadar sabredin. İnleteceğiz buraları. Pazar günü akşam 10, 11 gibi orada istediğiniz kadar slogan atın. Konuşma yok, sadece kutlama var. Sahaları, meydanları gördükçe ne yapacaklarını şaşırır oldular. Her şeyi denemeye başladılar. Nerelerde hazırladıkları belli olmayan kasetleri meydanlara saldılar. İnce ‘FETÖ yaptı’ dediler. Hepsi bayram etti. Hoşlarına gitti FETÖ’nün yaptığı. FETÖ kimin yanındaymış? Onların yanındaymış. Kimin yanında olduğu aşikar oldu” dedi.

“14 MAYIS’TA ÖYLE BİR ALAY EDECEK Kİ…”

“Sessiz sessiz 14 Mayıs gününü bekliyor milletimiz” diyen Büyükakın, “Terörü lanetliyoruz. Sınır ötesi operasyonlara ‘evet’ vereceğiz’ deyin. Neden vermediniz? Çünkü dağdakilerle oturdunuz, anlaştınız. FETÖ ile yürüdüğünüz aşikar oldu. Şimdi de onu Rusya yapmış diyorlar. Gazı da Rusya verdi zaten. TOGG İtalya’dan. Millet, onun aklıyla alay edenlerle 14 Mayıs’ta öyle bir alay edecek ki sessiz sessiz 14 Mayıs gününü bekliyor milletimiz. İnce ‘bunlar bana operasyon yaptı’ dedi. Salı günü de Kocaelispor şampiyon olur orada da kutlarız, bağırırsınız” ifadelerini kullandı.

“BUNLARIN KİRLİ PLANLARINA KARŞI ERDOĞAN DİYECEĞİZ”

Büyükakın’ın ardından konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “15 Mayıs’ın sonucu burada. İzmit’in kalbinde. Sizlere baktığım zaman 15 Mayıs sonucu belli. İki aydır seçim sürecinde bir video duyuyoruz. Kandil’in dağından bir video geliyor. Başka biri ‘bebek katilini özgürleştireceğiz’ diyor. Buraya kadar gelip Yahya Kaptan’da miting yapıp ‘hapishanelerin kapılarını kırıp özgürleştireceğiz’ diyorlar. Hani mahkeme, hani hukuk? Matruşka gibi. Her gün başka bir senaryoyla karşımıza çıkıyorlar. Yine bir operasyonla milletimizin karşısına çıktılar. Kim kimle beraber ne yapmak istiyor, kimlere ne söz vermişler, ne vaatte bulunmuşlar her şey milletimizin önünde apaçık sergileniyor. Bunların kirli planlarına karşı 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz” dedi.

“SANA SÖZ DİYOR, YALAN”

“14 Mayıs’ta Kocaeli en büyük oyla sandığı patlatarak kalenin bir ucuna AK Parti bayrağını dikecek mi? Söz mü?” şeklinde soru yönelten Katırcıoğlu, “Ne vaat ettin de o parayı aldın? Kime söz verdin? Sana söz diyor. Yalan. Ne söz verdin? Kandil’e mi söz verdin? Bebek katilini mi özgürleştireceksiniz? Sana söz diyor ya. Milletimize sizinle birlikte söz verelim. Eren Bülbül’ün kanı yerde kalmayacak, Aybüke öğretmenin, Necmettin Hoca, Ömer Halisdemir kanı yerde kalmayacak söz mü? Evet, bu iş bitmiştir. Bizim sözümüz milletimize hizmet etmek. 14 Mayıs’ta Kocaeli en büyük oyla sandığı patlatarak kalenin bir ucuna AK Parti bayrağını dikecek mi? Söz mü? Sizleri çok seviyoruz” ifadelerini kullandı.