Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın, Ünal Özmural’ı dikkate almadı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, KBB Meclisi oturumunda CHP’li Ünal Özmural’ın Yürüyüş Yolu eleştirisini ciddiye almadı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Oturumu’nda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun, İzmit Belediyesi, Ömerağa ve Erenler Mahalleleri, G23b.24c-24b nazım, G23b.24c.1d, G23b.24b.3d uygulama imar planı paftaları, 279 ada 11 No’lu parsel ve 5105 ada 2 No’lu parsele ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile ilgili raporu, oy çokluğu ile kabul edildi. İlgili rapora göre Pişmaniyeciler Meydanı’ndan bulunan Kültür Tesis Alanı Sabri Yalım Parkı’na taşınmış oldu.

TARTIŞMA YAŞANDI

Bu madde ile ilgili olarak yanan Tekel Binası’na ilişkin Anıtlar Kurulu kararını gösteren Tahir Büyükakın ve CHP grubu arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

ÖZMURAL: “DOZERLE HER YERİ KIRIYORSUNUZ”

CHP grubu adına konuşan meclis üyesi Ünal Özmural ise, Yürüyüş Yolu yenileme projesi kapsamında Sabri Yalım Parkı’nın çevresinde bulunan taksi duraklarının sıkıntı ile ilgili olarak: “Siz bir gün gelip sabahın köründe dozerle her yeri kırıyorsunuz. Taksi durağında bulunan arkdaşlarla konuşun nelerle uğraşıyorlar bir konuşun. “ dedi.

“ARKADAŞLARINIZI MEMNUN ETTİNİZ”

Tahir Büyükakın ise Ünal Özmural’a cevap olarak: “Umarım yaptığınız bu açıklama ile arkadaşlarınızı memnun etmişsinizdir. Sizinle tartışmayacağız” dedi.