Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın’ın Yuvacık Barajı eleştirilerine Yıldızlı’dan cevap: 8 yıldır dibi su tutmayan Tepeköy Göleti’ni bitir önce

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın ‘Yuvacık Barajı’na verilen parayla 8 tane daha yapardık’ sözlerine CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, “Yuvacık Barajı’nın yerine 8 baraj yapardık demeyi bırak da 8 yıldır dibi su tutmayan Tepeköy Göleti’ni bitir önce” şeklinde cevap verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Özgun imzaKocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit Danışma Meclisi’nde Yuvacık Barajı konusundan muhalefete yüklendi. Büyükakın’ın “Saçma sapan tartışmalar yapıyorlar. ‘Yuvacık Barajı olmasaydı abdest alamazdınız’ diye. Taş çatlasın baraj 300 milyon dolar olsun. O baraj 2.2 milyar dolar. 40 milyar TL. O parayla 8 tane daha yapardık. Keşke yapmasaydınız” sözlerine CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

“BECERİKSİZLİĞİNİZ…”

Yıldızlı, Tepeköy Göleti ile ilgili geçmişte yaptığı paylaşımını hatırlatarak, “Yıllardır Kocaeli’nin can suyu olan Yuvacık Barajı’nın yerine 8 baraj yapardık demeyi bırak da 8 yıldır dibi su tutmayan Tepeköy Göleti’ni bitir önce. Beceriksizliğiniz ile kamuyu israf ettirdiğiniz diğer projelerinizi saymıyorum bile” dedi.