Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir bürokratı muhalefeti yok saydı!

KBB Gençlik ve Spor Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım önceki gün iktidara yakın partilerin gençlik kolları ve gençlik yapılanmalarını ziyaret etti. Yıldırım muhalefet partilerini yok saydı.

KBB Gençlik ve Spor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım önceki gün 3 siyasi partinin gençlik kolları ve gençlik yapılanmalarını ziyaret etti. AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları, MHP’yle ilişkili olan Ülkü Ocakları ve BBP’yle ilişkili olan Alperen Ocakları’nı ziyaret eden Yıldırım genç başkanlara Klavuz Gençlik saati ve Klavuz Gençlik bünyesinde yayınlanan bazı yayınları hediye etti.

İKTİDARA YAKIN PARTİLERE…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Saadet Partisi ve İYİ Parti gibi mecliste grubu bulunan pek çok partiyi ziyaret etmeyen Şemsettin Yıldırım’ın neden siyasi partileri ziyaret ettiği bilinmiyor. Şemsettin Yıldırım siyasete mi hazırlanıyor sorusunun gündeme gelmesine sebep olan Yıldırım’ın sadece iktidara yakın siyasi partilere gitmesi de tepki topluyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gibi bir hizmet makamına siyaseti katan Şemsettin Yıldırım’ın amacı ve hedefi bilinmiyor.