Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Büyükşehir’i taklit etmeyin takip edin”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit Belediyesi yönetimine seslenerek, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni taklit değil takip ederseniz yolunuzu şaşırmazsınız” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık basın toplantısını bugün il binasında gerçekleştirdi. Ünlü, partilerinin 52. yılında MHP’nin tarihsel süreçteki sorumluluğunu anlatarak basın açıklamasına başladı. Ünlü’nün gündeminde ve hedefinde İzmit Belediyesinin projeleri ve yönetimi vardı. Cumhur İttifakı belediyelerini öven Ünlü, CHP’li İzmit Belediyesini eleştirdi.

“ŞOV OLSUN DİYE DEĞİL”

Ünlü, özetle şunları söyledi: “Cumhur İttifakı’nın yönettiği belediyelerde hem vatandaş hem işçinin yüzü gülüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Türkiye’ye örnek çalışmalarıyla gurur duyuyoruz. Şov olsun diye değil, insani şartlar göz önünde bulundurularak Kocaeli’deki Cumhur İttifakı belediyelerinin işçilerinin ücretlerine yaptığı zamlar herkesin takdiri…

“BİR TANE İSTİKRARLI PROJE YOK”

Bununla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin örnek çalışmaları da gönül belediyeciliğinin hizmet belediyeciliğinin önemli örnekleri arasında. CHP’li İzmit Belediyesi yöneticileri, hep farklı belediyelerden kopyaladıkları ve yarım bıraktıkları projelerle uğraşmaktadır. Bir tane istikrarlı olarak sürdürülen projenin olmaması İzmitli vatandaşlarımız adına üzücü.

KOMEK SEPETİ VE İZMİT ÇARŞISI

Hatırlanacağı gibi Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin KO-MEK Sepeti projesi ülke genelinde bir üne kavuştu. El emeği göz nuru işler burada Büyükşehir Belediyemizin aracılığıyla satışa çıkarılıyor. Şimdi bunun benzerini İzmit Belediyesi esnaflar için uygulamaya çalışıyor. “İzmit Çarşısı” internet marketiyle esnafa faydalı olabilecekler mi merak ediyoruz. Bunun takipçisi olacağız.

“YEREL SEÇİMLER YAKLAŞIYOR”

Proje fikir olarak iyi ancak bunu da sadece reklamlar ve şovlarla mı geçirecekler yoksa gerçekten bir yaraya merhem olacaklar mı net değil. Diğer şehirlerin projelerini alıp İzmit’te sadece şov için duyuran İzmit Belediyesi yetkililerini ciddiyete davet ediyor; yerel seçimlerin yaklaştığını da hatırlatıyoruz. Ve son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni taklit değil takip ederseniz yolunuzu şaşırmazsınız.”

ZAMLAR CUMHUR İTTİFAKI’NIN YANSIMASIDIR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin zamlarını da tekrar hatırlatan Ünlü, “Türkiye’ye marka bir anlaşma imzalandı. Bir işçi il başkanı olarak bu sözleşmenin bunun ne anlama geldiğini iyi anlıyorum. Mutlu şehir için atılan bu adım takdir edilmelidir. Bu devletin sıcak yüzüdür. Bu Cumhur İttifakı’nın yansımasıdır” dedi.

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNE TAZİYE

Kartepe Belediye Meclis Üyesi Tugay Adak’ın vefatını üzüntüyle öğrendik. Camiaya ve ailesine başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.