Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çalık’tan dernek ziyareti ve davet!

CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, Avcı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Cumartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek proje ve aday tanıtım toplantısına tüm Karamürsellileri davet etti

CHP Karamürsel Belediye Başkan

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Çalık; Avcı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek Avcı köylü hemşeriler ile bir araya geldi.  Çalık  burada yaptığı konuşmada “ İlçemizin ve Avcı Köyü’nün yıllardır çözümsüz bırakılan sorunları var. Biz bunları biliyor ve iş başına geldiğimiz zaman hepsini çözüme kavuşturacağız. Bugüne kadar oy aldılar, söz verdiler ancak hiçbir sorunu da çözmediler. Bundan sonra kapılarda aylarca beklemeyeceksiniz. Kapı önünde yolunuz kesilmeyecek. Bahçelerinize, tarlalarınıza giden yol sorununuz olmayacak. Hasan Pınar hak ettiği ilgiye eski yıllarda olduğu gibi yeniden kavuşacak” dedi.

‘KARAMÜRSEL KAZANACAK’

Çalık konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “İhtiyacınız olan her projeye kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Sorunların çözümü için oradan oraya gitmek zorunda kalmayacaksınız. Eğer siz iş yapmak istiyorsanız halkın sorunlarını diyalog yöntemleri ile pratik yöntemlerle kolaylıkla çözebilirsiniz. Her şey iş bilir olmakta. Ekip çalışmasında yatar. Sözüm olsun, Karamürsel kazanacak.”

‘CUMARTESİ GÜNÜ 14.00’TE BEKLİYORUM’

“9 Mart Cumartesi günü saat:14.00 da projelerimizi ve meclis üyesi aday arkadaşlarımızı halkımıza tanıtacağız. Hepinizi bekliyorum. Ve sizler adına davetiyemizi Dernek Başkanımız Erdoğan Gülçağ’a takdim ediyorum.”  Kalabalık vatandaşlarla uzun sohbet edildi, dertler dinlendi.