Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cami derneği lokali açılışında CHP ağırlığı

Derince Merkez Camii Lokali’nin açılışı bugün gerçekleştirildi. Açılışa tüm il başkanları davet edildi ancak açılışa CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı ve kalabalık CHP’li heyet katıldı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de davetli olarak açılışa katıldı.

Derince Merkez Camii Lokali’nin

Sebahattin AydınKocaeli siyasetinde durağanlık devam ederken saha çalışmaları yapan CHP Kocaeli İl Örgütü, etkisini arttırıyor. Derince Merkez Camii Lokali’nin açılışı bugün gerçekleştirildi. Cuma namazı sonrası yapılan açılışa tüm il başkanları davet edildi. Davetliler arasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de vardı.

AĞIRLIKLI OLARAK CHP’LİLER KATILDI

Açılışa davetli il başkanlarından CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, kalabalık bir grupla katıldı. CHP İl Yönetimi, Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, Derince Belediye Meclisi üyeleri Yıldızlı’nın yanında yer aldı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise yardımcılarıyla birlikte açılışta yerini aldı.

DİĞERLERİ GELMEDİ

Davetli il başkanlarından AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve diğer il başkanları da açılışa katılmadı. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras ise üç yöneticisiyle birlikte açılışa katıldı. AKP Derince İlçe Başkanı Koray Meydan ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Cuma namazının ardından açılış salonundaki yerlerini aldılar.

Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil’in duası ve kurdele kesiminden sonra açılış gerçekleştirildi.

AYGÜN: HÜRRİYET’LE SORUNUMUZ YOK

Dernek Başkanı Mustafa Uzuner, yaptığı açılış konuşmasında, “Zeki Başkanımla el ele verdik ve bu hale getirdik. Teşekkür ederim” dedi. Başkan Zeki Aygün ise, “Böyle güzel bir mekanın yenileyen Mustafa Kardeşime teşekkür ederim. Bugün Fatma Başkanımızla ben Mecliste de görev yaptım. Kendisiyle bir sorunumuz yok. Bu da bizim Allah için birbirimizi sevmemiz gerektiğinin göstergesidir.” İfadelerini kullandı.

ÖNCEDEN AKP’LİLER KALABALIK OLURDU

Önceki dönemlerde AKP’lilerin ağırlıklı olarak katıldığı bu tip açılışların, şimdilerde ise CHP’lileri misafir etmesi dikkat çekiyor.