Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Caner Arduç: Kocaeli yandaşlara mutlu şehirmiş!

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, geçtiğimiz gün yayınlanan 2022 Sayıştay raporlarına göre Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni hedef aldı. Arduç, “ 5 yılda yaklaşık 40 Milyar bütçeyle bu kentte MUTLU azınlıklar oluşturup, yandaşlarıyla yıllardır MUSMUTLU yaşamış Kocaeli halkını da birkaç tabelayla yıllardır kandırmışlar” dedi.

CHP Gençlik Kolları Genel

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, 2022 Sayıştay Denetim Raporunda Büyükşehir Personeline Yıllık İzinleri Kullandırılmadığı, İlçe Belediyelerine aktarılması gereken gelirlere el koyulduğu, servis plakalarını taksi plakalarını toplu taşıma hatlarını usülsüz şekilde süresiz ihale edildiğini anlatarak, belediyenin taşınmazlarının yandaşlara peşkeş çekildiğini söyledi. Kiraya verilen bazı taşınmazlarda elektirik, su ve doğalgazının bile büyükşehir tarafından ödendiğini anlatan Arduç, “Bu Kentte yaşayan milyonlarca insanın hakkıyla mutlu bir azınlık oluşturmuşlar, belediyenin kaynaklarını yandaşlarına peşkeş çekmişler” dedi.

İşte Arduç’ un o paylaşımı 

“Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yapılan ‘Yaşam Memnuniyet Araştırması’ sonucunda Türkiye’nin en mutlu şehirleri belirlendi. Belirlenen listede maalesef Kentimiz Kocaeli sıralamaya giremedi. TÜİK tarafından oluşturulan 2023 yılı verilerine göre Türkiye’nin en mutlu şehri Sinop oldu.  

Tabi bu tabelada YALAN oldu. Olan yine milletin cebinden yaptırılan milyonlarca lira reklam giderine oldu. Peki neden mutlu şehir olamıyoruz onuda dün Sayıştay açıkladı;

2022 Sayıştay Denetim Raporuna göre personeline yıllık izin kullandırmayan, ilçe belediyelerine aktarması gereken gelirlere el koyan, servis plakalarını taksi plakalarını toplu taşıma hatlarını usülsüz şekilde süresiz ihale eden, Belediyenin taşınmazlarını yandaşa peşkeş çeken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bu kentte yaşayan milyonlarca insanın hakkını mutlu bir azınlığa yedirmişler.

Aslında burdan bakınca bu Kentte MUTLU yaşayanlar yok değilmiş…

Ben söylemiyorum bunları Sayıştay raporları söylüyor. Yine Sayıştay raporlarına göre Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye’ nin en borçlu belediyesi ilan ediliyor. Tahir bey her ne kadar o borç benim borcum değil yuvacık barajının borcu dese de geçtiğimiz mayıs ayında konuta %40 işyerine %60 sanayiye %85 zam yaparak kentimize diyet okutmaya devam ediyor.

  1. Yılda yaklaşık 40 milyarlık bütçeyle bu kentte MUTLU azınlıklar oluşturup, yandaşlarıyla yıllardır MUSMUTLU yaşamış Kocaeli halkını da birkaç tabelayla yıllardır kandırmışlar. Hikaye de burda bitmiş.”