Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Caner Arduç: Kocaeli’de en az 8 milletvekili çıkaracağız

CHP Gençlik Örgütleri Genel Başkan Yardımcısı ve Marmara Bölge Sorumlusu Caner Arduç, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları toplantısına katıldı. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Arduç, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ilimizde 1. çıkartacak ve ittifak ortaklarımızla birlikte en az 8 milletvekili çıkararak meclis çoğunluğunu da alacağız” dedi.

CHP Gençlik Örgütleri Genel
Nazim Ozgun Erbulan 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genel seçim için 14 Mayıs tarihini açıklamasının ardından siyasi partiler hareketlendi. CHP Gençlik Örgütleri Genel Başkan Yardımcısı ve Marmara Bölge Sorumlusu Caner Arduç’un katılımıyla CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları toplantısı düzenlendi.

“MECLİS ÇOĞUNLUĞUNU DA ALACAĞIZ”

İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar başkanlığında yapılan toplantıyla ilgili açıklama yapan Arduç, “Kocaeli il gençlik kolları başkanımız ve ilçe başkanlarımızla seçime yönelik verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Gençlik kollarımızın kuracağı SKM ve son 64 günde yapılacak saha çalışmalarını değerlendirdik. 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ilimizde 1. çıkartacak ve ittifak ortaklarımızla birlikte en az 8 milletvekili çıkararak meclis çoğunluğunu da alacağız” ifadelerini kullandı.

chp kocaeli genclik
caner arduc paylasim