Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Caner Arduç MYK’ya aday!

CHP’nin başarılı gençlerinden olan eski İzmit ilçe başkanı Caner Arduç, Gençlik Kolları MYK üyeliğine aday oldu. Arduç tek tek gençleri ziyaret ediyor.

CHP’nin başarılı gençlerinden olan

Ugur ENC minCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Kurultayı kısa bir süre sonra gerçekleştirilecek. Kurultay için CHP’li gençlerde heyecan sürüyor. Kocaeli gençlik kolları örgütünün oldukça etkili olduğu CHP gençlik siyasetinde son olarak Gökhan Orhan Gençlik Kolları MYK üyeliği görevinde bulunmuştu. Orhan başarılı çalışmaları sonrasında ana kademe Gebze ilçe başkanlığına aday olmuş ve çok adaylı kongrede ilçe başkanı seçilmişti.

Caner Arduç profilYENİDEN MYK İSTİYORLAR

CHP Kocaeli Gençlik Kolları Örgütü genel merkezde yeni bir ismi MYK üyesi seçtirebilmek için kolları sıvadı. Zeki Karakadılar başkanlığındaki gençler aday arayışını tamamladı. CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları eski başkanı olan, il gençlik kollarında bir dönem başkan yardımcısı olarak görev yapan gençlik kolları kurultay delegesi Caner Arduç MYK için aday olma kararı aldı.

YARIN DUYURACAK

Bir süredir Kocaeli’de 12 ilçeyi ziyaret eden ve gençlerle bir araya gelen Arduç dün de İzmit ilçe gençlik kolları başkanı Ahmet Sefa Aşkın ve Körfez ilçe gençlik kolları başkanı Baran Irmak ve yönetim kurulu üyeleri buluştu. Arduç’un yarın gençlik kolları kurultay delegeleri ile bir araya gelerek adaylığını kamuoyuna duyuracağı öğrenildi. CHP Kocaeli Gençlik Kolları’nın Arduç’la birlikte toplam 14 kurultay delegesi bulunuyor.