Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Canşi’den Hürriyet’e: Tuvalet üzerinden makam devşirmeyin

AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in iddialarıyla ilgili olarak, “Büyükşehir Belediye Başkanı olma arzu ve hayaline kapılarak tuvalet üzerinden makam devşirme gayretiniz beyhudedir” dedi.

AK Parti Kocaeli İl

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi sosyal medya hesabından Fevziye Parkı tuvaletlerinin fiyatıyla ilgili yaptığı açıklamaya İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, basın açıklamalarında bulundu. Hürriyet yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Uzun yıllar Kocaeli’de çalışmış ve siyaset yapmış, AK Partiden’den aday adayı olan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi’nin beni eleştirdiğini gazetelerden okuduk. Buradan Zeki Bey’e çok teşekkür ediyorum. kendisinden Allah razı olsun. Kendisini aradım, teşekkürlerimi bizzat ilettim. Bu toplantıyı düzenleyeceğimi de nezaketen kendisine ilettim” dedi.

“AK PARTİLİLERE ÇAĞRI YAPIYORUM”

Hürriyet, “Fevziye Cami’nin tuvaleti şu anda 2,5 TL. İzmit Belediyesi AK Parti yönetimindeyken aslında kendilerinin 8 yıllığına ihaleye çıkardığı, 2025 yılında bitiyor. 2017 yılında kendileri İzmit Belediyesi’ni yönetirken ihale etmişler, aylık 11 bin lira gelirle yapılmış ve bunca yıllık ihaleyle özel bir işletme tarafından yani bir kişi tarafından işletiliyor. Şikayet ettikleri konunun sebebi onlar. Başka bir belediye başkanının görev süresini ipotek altına alacak sürede yapmışlar. İptal etmek istediğimizde ne yazık ki yargıdan geri dönen, halka kamu hizmeti sunamadığımız alanlardan birisidir bu. AK Partililere çağrı yapıyorum; madem bu kadar halkı düşünüyorsunuz gelin iptal edelim, hemen parasız yapalım. Bir sürü yerimiz var böyle” ifadelerinde bulundu.

“İZMİT’E KAYBETTİRDİĞİ ÜÇ YILINI…”

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi, sosyal medya hesabı üzerinden Hürriyet’in açıklamalarıyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “ Bu mübarek günde polemiğe girmek istemezdim ama dün başka, bugün bambaşka bir belediye başkanı ile karşı karşıyayız maalesef. Herhalde örgütünden yediği zılgıt hanımefendinin canını sıkmış olacak ki, beceriksizliğini örtbas etmek için mal bulmuş mağribi gibi bana saldırarak açmış ağzını yummuş gözünü. Orayı-burayı boyamayı, gülücük dağıtmayı, olur-olmaz yere kalp işareti koymayı, AK Parti belediyesinin yaptığı binaları sıvayıp boyayıp kurdelelerle açmayı belediyecilik zanneden bu hanımefendinin İzmit’e kaybettirdiği üç yılını benim üzerimden kendini ibra etmeye kalkması abesle iştigaldir.

“SONRA ÇIKIP ORAYA BURAYA ÇAMUR ATIN”

Beceriksizliğini başkaları üzerine atacak kadar pişkin, dün başka, bu gün başka konuşan bir insanın hukukçu kimliğine ve bir Hanımefendiye yakışmayacak tarzda konuları çarpıtması İzmit kamuoyunun dikkatinden kaçmaz. Sayın Hürriyet, laf üreteceğinize hizmet üretin. İşte Fethiye ve İstiklal Caddesi’nin acıklı hali ortada. Aylardır çamur deryası halinde, nihai hedefe ulaşmadan önce yüzünüze gözünüze bulaştırdığınız bu iki caddeyi insan haysiyetine yaraşır hale getirin, sonra çıkıp oraya buraya çamur atın.

“BU SÖZLEŞMELERİ DE İPTAL EDİN BİZ DE GÖRELİM”

Büyükşehir Belediye Başkanı olma arzu ve hayaline kapılarak tuvalet üzerinden makam devşirme gayretiniz beyhudedir. Herhalde doğrudan teminlerle İzmit halkının kazanımlarını avarenize kazandırdıklarınızın üstünü örtmek için bugün bunları söylüyorsunuz. Ben acizane ve safiyane duygularla halkımızın hissiyatına tercüman olmak için gündeme getirdiğim ibadethanelerin yanı başındaki tuvaletlerin belediyelerin kazanç kapısı olmaması gerektiğine vurgu yapmıştım. Canınızın istediği sözleşmeyi fesh etme tehdidinde bulunuyorsunuz, işinize geldiğinde müktesep hakları bile çiğnemeyi göze alıyorsunuz, hodri meydan haydi bakalım bu sözleşmeleri de iptal edin de biz de görelim.”