Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çayırova Belediyesi’ne ihale tepkisi!

Çayırova Belediyesi büyük bir araç kiralama ihalesine çıkacak. 46 araç kiralayacak olan belediyeye ilk tepki CHP’den geldi.

Çayırova Belediyesi büyük bir

Çayırova Belediyesi 3 yıllığına 46 araç kiralayacak. Söz konusu gelişmeye CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek tepki gösterdi. “Belediye şimdi halkın parasını har vurup harman savuruyor. Yine bir adrese teslim ihale izleyeceği” diyen CHP İlçe Başkanı Soyluçiçek, elde ettikleri bilgiler çerçevesinde kiralanacak araçların 12 Adet’i binek taksi, 9 Adet çift kabin açık kasa kamyonet, 3 Adet çift kabin pick-up, 14 Adet kapalı kasa kamyonet, 1 Adet 5+1 camlı minibüs, 2 Adet 8+1 kişilik koltuklu minibüs, 1 Adet 16+1 kişilik minibüs, 2 Adet 17+1 kişilik otobüs, 1 Adet 2+1 panelvan olduğunu belirtti.

BU ARAÇLARA HANGİ VEZİRLER BİNECEK?

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye sert sözlerle yüklenen Cihan Soyluçiçek, “Çayırova belediye sarayında bu araçlara binecek vezirler kimler olacak merak ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve AKP Genel başkanının belediye ve ilçe yöneticilerine savurganlıktan ve şatafattan uzak durun demesine rağmen Çayırova’daki vezirler, paşalar haberleri yokmuş gibi hareket ediyorlar. Modellerin bile lüks olduğu Akp belediyesinin ihalesinde savurganlık ve şatafattan vazgeçmek mümkün değil. Araç markası ve modeli dahi belli, biz biliyoruz ki ihaleyi alacak şirkette ayarlanmıştır.

İLK SEÇİMDE GİDECEKLER

Halkımız bunları görüyor. Gelecek olan ilk seçimlerde gideceklerini bildikleri için giderayak ne götürürsek mantığı ile savurganlıkta sınır tanınmıyorlar. Biz CHP olarak soruyoruz, bu pandemi döneminde, bu ekonomik sıkıntıların olduğu süreçte, Kara kışın ortasında halk faturasını ödeyemezken, bu paraları 3 yıl sonra yok olacak araçlar için neden sokağa saçılıyor. Bu işin nasıl yapılacağını bilmeyen AKP belediyesine, CHP İzmit merkez ilçe belediyemizin araç alımlarını örnek almalarını tavsiye ediyoruz.”şeklinde konuştu.