Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cemal Enginyurt’u kim getiriyor?

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt, bugün İzmit Alikahya’da saat 18.00’de vatandaşlarla buluşacak. Bu buluşma için İzmit Belediyesi ayrı CHP İzmit İlçe Örgütü ayrı paylaşımlar yaptı. Her iki taraf da kendi katkılarıyla programın yapılacağını söyledi.

Demokrat Parti Milletvekili Cemal

Millet İttifakı ortaklarından Demokrat Parti’nin milletvekili Cemal Enginyurt, bugün İzmit Alikahya’da saat 18.00’de vatandaşlarla buluşacak. Bu buluşmanın duyurusu İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından “İzmit Belediye Başkanvekilimiz Sn. Çetin Sarıca’nın katkılarıyla; DP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili, CHP İstanbul Milletvekili Adayı Sn. Cemal Enginyurt İzmit’e geliyor.” ifadeleriyle duyuruldu.

ÖRGÜT “BİZ ÇAĞIRDIK” DEDİ

CHP İzmit Seçim Koordinasyon Merkezi’nden Arda Başaran ise “Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Başkanlığı ve Seçim Koordinasyon Merkezinin planladığı, CHP Kocaeli İl Başkanımız Sayın Bülent Sarı’nın onayladığı programda, milletvekili adayımız Sayın Harun Özgür Yıldızlı’nın daveti ve ricası ile Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Cemal Enginyurt, Alikahya’lı hemşehrilerimizle buluşuyor.” dedi.

Hürriyet, Enginyurt’u kendilerinin getirdiğini söylerken CHP İzmit İlçe Örgütü ise bu organizasyonu üstleniyor.

İŞTE O İKİ PAYLAŞIM:

cemal enginyurt 1
cemal enginyurt 2