Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cemil Yaman: Kocaeli’nin tüm sorunlarını çözdük

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Danışma toplantısında yaptığı konuşmada, “Kocaeli’nin tüm sorunlarını çözdük. Evsel ve sanayi atıkların yüzde 99.9’u arıtılıyor. Kocaeli’nin her yerinde denize girilebiliyor” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili

Özgun imzaAK Parti Dilovası ilçe danışma toplantısı bugün Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, AK Parti Kocaeli önceki dönem İl Başkanı Mahmut Civelek ve partililer katıldı.

YUVACIK BARAJI EN BORÇLU BELEDİYE

Programda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, şu ifadelerde bulundu; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Altyapısı-üstyapısı olmayan, yarını olmayan bir Türkiye vardı. Ne dünyada ne de içeride huzuru olan Türkiye. Kocaeli’de denize girilecek bir alanı olmayan bir Kocaeli’de. Hizmetliksizlikten kırılan, Yuvacık Barajı’ndan dolayı en borçlu belediye olan Kocaeli. Dilovası’nın da ne doğru düzgün altyapısı-üstyapısı vardı. Türkçe konuşmak yasak, Boşnakça konuşmak yasak olan Türkiye. İşte biz, böyle bir Türkiye aldık.

Ak parti dilovasiİBB REKLAMA 845 MİLYON, DEPREME 500 MİLYON TL

Başörtüsü sorununu biz çözelim diyorlar. İstanbul depremi bekleniyor. İBB’nin reklama ayırdığı pay 845 milyon TL, depreme 500 milyon TL ayırmışlar. Yakın bir zamanda Pendik Sabiha Gökçen Metrosu açıldı. İBB Başkanı ‘biz yaptık’ dedi. Halbuki ulaştırma bakanlığı yaptı. Bütün dünyanın kabul ettiği lideri olan bir Türkiye. Başörtüsü sorununu biz çözdük; Kılıçdaroğlu bilmeyebilir. Kürtçe’nin önündeki engelleri biz kaldırdık.380 bin sağlık çalışanı vardı bugün 1 milyon 250 bin sağlık çalışanı var. Yetmez. Daha yapacak çok işimiz var.

KÖMÜRCÜLER OSB’NİN ALTINDA BİZİM İMZAMIZ YOK

Kocaeli’nin tüm sorunlarını çözdük. Evsel ve sanayi atıkların yüzde 99.9’u arıtılıyor. Kocaeli’nin her yerinde denize girilebiliyor. Kocaeli’nin tüm sorunlarını çözdük. Kömürcüler OSB’nin altında bizim imzamız yok. Yalan söylüyorlar. 1999 yılında Kömürcüler OSB kuruldu. O günde karşısındaydık; bugün de karşısındaydık. Kim kaldırdı? AK Parti. Siz istediniz biz kaldırdık. AK Parti belediyeciliği ile tanıştığında Dilovası’nın altyapısı yoktu. Üstyapısı doğru düzgün değildi. 50-60 kişilik sınıflarda çocuklarımız eğitim görüyordu. Bugün Kocaeli’de altyapısı en iyi ilçe Dilovası’dır. Bu ülkede yapılan tüm hizmetleri siz yaptınız. Kahramanı dünyada en büyük olan hareket AK Parti’dir.

ONLAR EFENDİLERİNDEN TALİMAT ALDILAR

Seçime giderken bir sürü yalan söylüyorlar. En büyük yalan başörtü sorunu. Samimi iseniz anayasal teminat altına alalım. İnşallah bu sözlerinde dururlar ama yalan söylüyorlar. Biz, sizin çocuklarınız daha güzel yaşasın diye birçok projemiz var. Onlar efendilerinden talimat aldılar Recep Tayyip Erdoğan gitmeli diye.”