Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cemil Yaman: Kömürcüler OSB’nin altında bizim imzamız yok

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Danışma Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Kocaeli’nin tüm sorunlarını çözdük. Kömürcüler OSB’nin altında bizim imzamız yok. Yalan söylüyorlar” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili

Özgun imzaÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1 yıl önce faaliyetlerinin durdurulmasına karar verilen Kocaeli’nin Dilovası ilçesindeki Kömürcüler OSB hakkında yeni karar alınmıştı. Dilovası Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda oy birliği ile alınan kararla belediye, ilçe genelinde Kömür depolanmasını ve paketlenmesini yasaklanırken alınan bu kararla birlikte ilçede yıllardır çekilen kömür tozu çilesi son bulmuştu.

“YALAN SÖYLÜYORLAR”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, bugün AK Parti Dilovası ilçe danışma toplantısında Kömürcüler OSB hakkında konuştu. Yaman, “Kocaeli’nin tüm sorunlarını çözdük. Evsel ve sanayi atıkların yüzde 99.9’u arıtılıyor. Kocaeli’nin her yerinde denize girilebiliyor. Kocaeli’nin tüm sorunlarını çözdük. Kömürcüler OSB’nin altında bizim imzamız yok. Yalan söylüyorlar. 1999 yılında Kömürcüler OSB kuruldu. O günde karşısındaydık; bugün de karşısındaydık. Kim kaldırdı? AK Parti. Siz istediniz biz kaldırdık. AK Parti belediyeciliği ile tanıştığında Dilovası’nın altyapısı yoktu. Üstyapısı doğru düzgün değildi. 50-60 kişilik sınıflarda çocuklarımız eğitim görüyordu. Bugün Kocaeli’de altyapısı en iyi ilçe Dilovası’dır. Bu ülkede yapılan tüm hizmetleri siz yaptınız. Kahramanı dünyada en büyük olan hareket AK Parti’dir” dedi.