Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cemil Yaman’a bin 500 kişilik düğün ödülü!

Yasak olmasına rağmen bin 500 kişilik yemekli düğün yaparak kuralları ihlal eden AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AKP Genel Merkezi tarafından AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Yasak olmasına rağmen bin

SEBO min 5Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine AKP Kocaeli  Milletvekili Cemil Yaman’ı atadı. Pandemide yasak olmasına rağmen bin 500 kişilik yemekli düğün yapan Cemil Yaman Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

CEZA BEKLERKEN ÖDÜL

Uzun süre tartışılan ve AKP’den herhangi bir yaptırıma tabi tutulup tutulmayacağı merak edilen Cemil Yaman’a ceza beklenirken ödül verilmesi yeni gündem oldu. Cemil Yaman’ın düğünü Kocaeli Valisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, milletvekilleri ve üst düzey yöneticiler katılmıştı.

“AĞRILIYIM” DİYEREK KENDİNİ SAVUNMUŞTU

AKP’li Cemil Yaman’a ihlaller nedeniyle hiçbir yaptırım uygulanmadığı biliniyor. Cemil Yaman, yasağa rağmen yaptığı yemekli düğünü, “Pişman değilim, oğlumu evlendirdim. Pandemi kurallarına da uydum. Hatta, davet etmek için aradığımda Sağlık Bakanımıza da bilgi verdik. O zaman yasak yoktu. Nikâh töreninin yapıldığı alan 10 dönümlük bir arazi. Girişte iki arkadaşımız gelen herkesin ateşini ölçtü. Maskesiz kimseyi içeri almadık. 15 kişilik masalara en fazla 5-6 kişi oturttuk. Kalabalık olmasın diye arkadaşlarımı bile davet etmedim. Duyup gelenler oldu. Gelene ‘gelme’ diyemem ki. Nikâh bir saat 15 dakika sürdü. Yani 15 dakika aştık sadece. O da gelin ve damatla fotoğraf çektirmek isteyenler nedeniyle oldu. Uzaktan gelen misafirlerimiz olduğu için yemek ikramı da yaptık. (Gülerek) Ben Ağrılıyım, yapmasan, ‘Bir yemek yedirmeden yolladı’ derler” ifadeleriyle kendini savunmuştu.

cemil yaman atama

Vatandaşa yasak AKPli vekile değil 2

AKPli Cemil Yaman savunma 1