Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cengiz Özdemir: Milletvekilliği için istifa etmedim

CHP İzmit İlçe Yöneticisi Cengiz Özdemir, görevinden istifa etti. Özdemir, istifa gerekçesinin milletvekilliği aday adaylığı olmadığını duyurdu.

CHP İzmit İlçe Yöneticisi

Nazim Ozgun Erbulan 1Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2023 seçimleri öncesi milletvekili aday adaylığı için birçok isim istifa etti. İzmit İlçe’de ise ilçe başkanı ve ilçe sekreterinin istifası sonrası 7 ilçe yöneticisi de istifasını verdi. İzmit İlçe Yöneticisi Cengiz Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda istifa sebebinin vekillik olmadığını belirtti.

“SAHADA BULUNMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Özdemir paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Başkan Yardımcısı görevimden, iktidara giden partimize yeni bir heyecan yeni bir sinerji kazandırmak amacıyla, partililerimizin tercih ve teveccühü ile 3 yıldır sürdürmekte olduğum görevimden kendi hür ve özgür irademle istifa etmiş bulunmaktayım. Bazı basın organlarında vekillik için istifa ettiler haberi şahsım adına gerçekliği yoktur. Vekillik için istife eden yoldaşlarımız bunu zaten vermiş oldukları beyanlarda belirtiler. Kendilerine sonsuz başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte partimin bir neferi olarak çalışmaya ve sahada bulunmaya devam edeceğim.

“PAT DİYE BELKİ ZENGİN OLMAYACAĞIZ”

Mevcut şartlar partimiz adına istifa etmemizde kaçınılmaz olmuştur. Görev sürem boyunca desteğini esirgememiş olan tüm yoldaşlarıma teşekkür ederim. 2023 yılını Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı ile milletimizin hak ettiği bir yaşamın başlangıcı olarak taçlandıracağız. 2023’de pat diye belki zengin olmayacağız ama gelecek için umudumuz olacak. Çocuklarımıza geliştirecekleri büyütecekleri, başka ülkelere gitmek zorunda kalmayacakları demokratik laik hukuka bağlı bir cumhuriyet bırakmanın sevincini yaşayacağız.”

Cengiz Ozdemir