Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çetin Seymen: 2023 zaferinin atmosferine girdik

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti Gölcük İlçe Danışma toplantısında yaptığı konuşmada, “Bugünden itibaren 2023 zaferinin atmosferine girmiş bulunmaktayız” dedi.

AK Parti Gölcük İlçe

Özgun imza4 Ekim’de Kartepe ile başlayan AK Parti ilçe danışma toplantıları bugün Gölcük ile sona erdi. Bugün Gölcük Kavaklı Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu, Serpil Yılmaz, ilçe başkanları, AK Parti Kocaeli önceki dönem il başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ve partililer katıldı.

“2023 ZAFERİNİN ATMOSFERİNE GİRDİK”

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen şu ifadelerde bulundu; “Bugün 2023 destanının kahramanları olarak bu salonu doldurduk. Önemle belirtmek isterim ki partimizin kuruluşundan bu yana gerek yönetimlerde görev almış gerek üye olarak katkı sağlamış tüm dava arkadaşlarımızın emekleriyle bu günlere geldik. 2002’den beri girdiğimiz tüm seçimleri kazandık. Vatanımıza, milletimize büyük hizmetler yaptık. Bugün de maddi, manevi bütün olanaklarını sunan ana kademe yöneticilerimizle, bıkmadan-usanmadan, kapı kapı dolaşan kadın kollarımızla, gençlerimizle, mahallelerde her bir komşusuna temas eden mahalle teşkilatımızla, göreve geldiği günden beri gecesini gündüzüne katıp çalışan belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle bugünden itibaren 2023 zaferinin atmosferine girmiş bulunmaktayız.

“TÜRKİYE’NİN VE TÜRKLERİN YÜZYILI OLACAK”

Biz Gölcük’te Cumhur İttifakımızla birlikte kazandığımız 2019 seçimlerinin ardından 2023 seçimleri için sahaya indik. Buradan, saymakla bitiremeyeceğim sayısız hizmetleri hep birlikte hayata geçirdik. Biz, milletine tepeden bakan değil milletini başüstüne koyan Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. Cumhurbaşkanımıza en güçlü destek Gölcük’ten gelecektir. Milletimizin kaderini bir aday dahi açıklayamayan yuvarlak masasının açık ve gizli ortaklarına bırakmayacağız. Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapmak boynumuzun borcu.  Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu yüzyıl Türkiye’nin ve Türklerin yüzyılı olacak.”