Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP bu defa Kandıra ve Gölcük’e çıkarma yapacak!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü sahadaki faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. İl başkanı Özgür Harun Yıldızlı liderliğinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, STK’larla ve kent dinamikleriyle bir araya gelen CHP’liler yarın Gölcük ve Kandıra’da olacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü sahadaki faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. İl başkanı Özgür Harun Yıldızlı liderliğinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, STK’larla ve kent dinamikleriyle bir araya gelen CHP’liler yarın Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, PM üyesi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, PM üyesi İstanbul Milletvekili Yunus Emre, PM üyesi Umut Akdoğan, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ve Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya’yı ağırlayacak.

KANDIRA PAZARI’NA ZİYARET

Sabah saat 10.00’da CHP Kocaeli İl Binası önünde basın açıklaması yapacak olan CHP’liler daha sonra önce Gölcük’e ardından Kandıra’ya gidecek. Gölcük’te esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştirecek olan CHP’liler Kandıra’da ise Kandıra semt pazarında vatandaşlarla bir araya gelecek.