Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP bu kez 10 bin doları sordu!

CHP’liler bu kez İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun dile getirdiği 10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğunu sordu. Parti binasına 10 bin dolar alan siyasetçi kim afişini asan CHP’lilerin benzer pankartları ilçe örgütlerine de asacağı öğrenildi.

CHP'liler bu kez İçişleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü daha önce 128 milyar doların nerede olduğunu sormuştu. CHP İl Binası’na pankart asan il örgütünü pankartı polis tarafından indirilmişti. İlçe örgütlerinde de benzer bir durum yaşanmıştı. CHP’liler bu kez İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun dile getirdiği 10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğunu sordu. Parti binasına 10 bin dolar alan siyasetçi kim afişini asan CHP’lilerin benzer pankartları ilçe örgütlerine de asacağı öğrenildi.

HEM KENTİ HEM ÜLKE GÜNDEMİNİ TAKİP EDİYOR

Harun Özgür Yıldızlı başkanlığındaki CHP Kocaeli İl Örgütü son dönemlerde hem kent gündemini hem de ülke gündemini yakından takip ediyor. CHP’lilerin pandemi normalleşme döneminde yeniden sokağa indi ve esnaf ziyaretleri yapıyor. Kocaelililerin sorunlarını dinleyen, dertlilerin sesi olan CHP’liler aynı zamanda ülke gündemini de takip ederek 128 milyar doların nereye harcandığı, 10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğu gibi soruları da sıklıkla dile getiriyor.