Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Çayırova istifadan vazgeçti!

CHP’nin Çayırova adayı olarak Muharrem Gökçe’yi aday göstermesinin ardından istifa kararı alan ilçe başkanı Binali Eniş ve yönetimi kararından vazgeçti.

CHP’nin Çayırova adayı olarak

CHP PM’nin cuma günü gerçekleşen toplantısında ilk olarak İzmit ve Körfez adayı ilan edilmişti. Gece yarısında ise sürpriz bir gelişme ile Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak Muharrem Gökçe gösterildi. Nokta Gazetesi’nden Cansu Albayrak Kızılkaya’nın haberine göre; Çayırova’da ise CHP adayı olarak Doktor Mustafa Anaç ismi ön plana çıkıyordu. Gebze bölgesinin sevilen isimlerinden Mustafa Anaç’ın saf dışı bırakılması sonrası parti içerisinde bir kriz yaşandı.

İSTİFA KARARI ALMIŞLARDI

Gelişen süreçte CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ile Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat’a yakın isimlerle de bir sözlü tartışma yaşandığı iddia edildi. Bu iddianın ardından CHP Çayırova İlçe Örgütü komple istifa kararı almıştı.

WHATSAPP’TAN DUYURULMUŞTU

İstifa kararının ardından CHP Çayırova İlçe Sekreteri Zafer Uyanık, WhatsApp gruplarına bir mesaj gönderdi. Uyanık, “Herkese merhabalar. Çayırova İlçe Örgütü olarak istifa kararı aldığımızı sizlere bildirmek isterim. Çarşamba günü örgüt toplantısında detaylı şekilde açıklama yapacağız. İyi akşamlar dilerim” demişti.

“KONUYU DETAYLI KONUŞACAĞIZ”

Bugün gerçekleşecek toplantı ile Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve yönetiminin istifa etmesi bekleniyordu. Ancak toplantı ertelendi. Toplantının ertelenmesinin ardından açıklamalarda bulunan Eniş, “Yönetimde yer alan arkadaşlarımız ile iştisare halindeyiz. Toplantımızı erteledik, konuyu aramızda daha detaylı konuşacağız. Toplantımızı ileri tarihte gerçekleştireceğiz” dedi.