Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Derince esnafın yanında!

CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, yönetimi, il yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları ve meclis üyeleri ile Yenikent Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaptı.

CHP Derince İlçe Başkanı

CHP Kocaeli İl Başkanlığının aldığı karar ile 12 ilçede eş zamanlı yapılan esnaf ziyaretinde Derince’de esnaf ziyaretinde bulunan CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, ‘’Esnafın da sanayicinin de sokaktaki satıcının da rahat edebileceği daha güzel bir Derince’yi beraber inşaa edeceğiz.’’ dedi. CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, yönetimi, il yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları ve meclis üyeleri ile Yenikent Mahallesi’nde dolaşıp vatandaşlarla selamlaştı.

DAHA GÜZEL BİR DERİNNCE’Yİ BERABER İNŞA EDECEĞİZ

Koçak, ziyaret sırasında esnafla da bir araya geldi, kendisini dükkanına davet edenleri geri çevirmedi. Sorunlarını anlatan bir den çok esnafı dinleyen Koçak, CHP’nin sorunları dile getirdiğini ve çözüm önerileri sunduğunu ifade etti. Bazı toplantıların sadece esnaf için düzenlendiğini aktaran CHP Derince İlçe Başkanı Koçak, şunları kaydetti: “Asla umutsuzluğa kapılmayın. Bir süre sonra Türkiye’nin bütün koşulları değişecektir, daha iyi, daha demokratik bir atmosfer olacaktır. Esnafında sanayicinin de sokaktaki satıcının da rahat edebileceği daha güzel bir Türkiye’yi daha güzel bir Derince’yi beraber inşa edeceğiz. Bunun mücadelesini veriyoruz. Sıkıntıyı büyük ölçüde siz çekiyorsunuz, esnaf çekiyor.Şikayetler benzer. Çözüm olması, üretilmesi lazım, sosyal devletin kendisini göstermesi lazım’.”