Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin: Mutlaka kazanacak adam Kılıçdaroğlu

CHP eski Genel Başkanı ve eski Bakan Hikmet Çetin Kocaeli’ye geldi. İl örgütüyle buluşan Çetin yaptığı açıklamada, “Mutlaka kazanacak adamın Kılıçdaroğlu olduğuna inanıyorum. CHP olmasaydı İYİ Parti de yoktu” dedi.

CHP eski Genel Başkanı ve eski Bakan Hikmet Çetin Kocaeli’ye

Özgun imzaCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü ev sahipliğinde bakanlık görevinde de bulunan CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin bugün Kocaeli’ye geldi. İl binasında düzenlenen buluşmaya programa İl Başkanı Harun Yıldızlı, il yöneticileri, eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen, eski il ve ilçe başkanları ile partililer katıldı. CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın’ın KYÖD’de düzenlenecek programa katılacağı öğrenildi.

“CHP OLMASAYDI İYİ PARTİ DE YOKTU”

Çetin yaptığı konuşmada, “Mutlaka seçimi kazanacak aday gerekiyor. Bu seçimin dönüşü yok. Herhalde daha karar vermediler. Büyük bir parti CHP, bir araya getiren CHP. Genel başkanın olması lazım. Mutlaka kazanacak adamın Kılıçdaroğlu olduğuna inanıyorum. Çok kişinin ismi zikrediliyor. 6’lı partilerden diğer 5 partinin seçmeni desteklemezse bu kusur olur. İYİ Parti bugün yoktu CHP olmasaydı. O parti güçlükle kuruldu. Son seçime katılmasaydı o parti yok olurdu. Bunu herkesin bilmesi lazım” ifadelerini kullanarak CHP’den İYİ Parti’ye geçen 15 milletvekilini hatırlattı. İl Başkanı Yıldızlı ise , “Çok büyük birliktelik var İYİ Parti ile CHP arasında. Bu seçimi kazanacağız” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP’de mutlak butlan kararı sonrasında yeni dönemin ilk YDK toplantısı
Sıradaki Haber Kılıçdaroğlu’na yakın olan isim YDK Başkanı oldu: Özel dönemindeki ihraçlar iptal ediliyor!