Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP, Gebze’de genç seçmenlerle buluştu

CHP PM Üyesi İstanbul Milletvekili Yunus Emre dün akşam Gebze Kent Meydanında Sardunya Nikah Salonunda düzenlenen programla genç seçmenle bir araya geldi.

CHP PM Üyesi İstanbul

Gebze Gençlik Kolları Başkanı Doğa Mert Doğan ve yönetimi tarafından düzenlenen bu programda 14 Mayıs 28 Mayıs arası seçmen listelerine eklenen gençlerde davet edildi. Programa Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı ve Milletvekili Adayı Caner Arduç, Darıca Gençlik Kolları Başkanı Seda Bektaş, Derince Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Önceki Dönem Gebze ilçe Başkanı Sedat Tatar ve ilk defa oy kullanacak gençler yoğun katılım sağladı.

“BU İKTİDAR GENÇLERE CEHENNEMİ YAŞATTI”

Dün Akşam Gebze Kent Meydanı Sardunya Nikah Salonunda düzenlenen Gençler Soruyor Yunus Emre Cevaplıyor Programında açılış konuşmasını yapan Gebze Gençlik Kolları Başkanı Doğa Mert Doğan 28 Mayıs’ ta yapılacak olan referandum da biz gençler olarak tarihi bir karar vereceğiz. Bu kötü yönetimi, yalana batmış yönetimi en çokta kendi geleceğimiz için değiştirmeliyiz. Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasaklarla Mücadele için iktidara gelen AKP bugün yolsuzluğun içine batmış ülkeyi her geçen gün yoksullaştırarak, keyfi yasaklamalarla biz gençlere resmen Cehennemi yaşatıyor. Burdan kurtuluş Kılıçdaroğlu’na basılacak bir evet mührü kadar basit. 28 Mayıs’ ta hem sandıkların başından ayrılmayacak hem de geleceğimizi çalanlardan hesap soracağız” dedi.

“ORHAN, ERDOĞAN KAZANAMADI”

İlçe Başkanı Gökhan Orhan ise ilk turda Erdoğan kazanamadı, maç yeniden başlıyor 2. turda 13. Cumhurbaşkanımızı Kemal Kılıçdaroğlu yapacağız” dedi. İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın konuşması sonrası sahneye davet edilen Pm Üyesi İstanbul Milletvekili Yunus Emre Gençlerin Sorularını cevapladı. Yaklaşık iki buçuk saat süren program da gençlerin sorularını tek tek cevaplayan Emre, program sonrası gençlerden büyük alkış aldı.

CHP Gebzede genc secmenlerle bulustu1
CHP Gebzede genc secmenlerle bulustu2