Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP gençlik örgütlerine Tugay Adak için istifa daveti!

Kartepe Belediye Meclis Üyesi Tugay Adak’ın intiharı sonrası CHP Kartepe İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Cihan Çakır’dan gençlik örgütlerine tepki için istifa daveti geldi.

Kartepe Belediye Meclis Üyesi

Kartepe Belediye Meclis Üyesi Tugay Adak’ın intiharı, bugün CHP Kocaeli olmak üzere herkesi üzdü. Gençler, işsiz olan Adak’a sahip çıkılmaması nedeniylke parti büyüklerine yönelik gün boyu sert eleştirilerde bulundu. Milletvekillerine cenaze namazında ve sosyal medyada tepkiler dinmedi.

“PARTİMİZİN GENÇLERİNE SAHİP ÇIKILMIYOR”

CHP Kartepe İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Cihan Çakır, Adak ile bir fotoğrafını paylaşarak gençlik örgütlerini istifaya davet etti. Çakır, şunları söyledi: “Sindiremiyorum. Emek vermiş, bedel ödemiş, parti büyüklerimizi bir yerlere taşımak için, makam mevki sahibi yapmak için gece gündüz çalışmış, ev ev gezerek broşür dağıtmış, yeri geldiğinde broşür vermek istediği kişilerden hakaret yemiş ama yine de partisi zarar görmesin diye sineye çekmiş. Parti bayrağını asarken direkten düşmüş gözünü kaybetmiş, konuşup eleştirdiği zaman tehdit edilmiş bu kardeşimize ve partimizin gençlerine sahip çıkılmıyor.

“AMASIZ LAKİNSİZ İSTİFA”

Şu andan itibaren yapılması gereken en onurlu davranış Kocaeli Gençlik örgütlerinin amasız lakinsiz istifa etmesidir. Gençlik kolları olmadan kimse bu partide taş oynatamaz. Eğer ayrışmadan birlik beraberlik içinde olursak gençlik kollarının ne demek olduğunu, ne kadar güçlü olduğunu belki anlatabiliriz. Bütün genç kardeşlerime buradan çağrımdır. belki Tugay’ı geri getiremeyiz ama bu onurlu davranışla belki bir nebze olsun vicdanlara dokunuruz.”