Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İl Başkan Yardımcısı Batuhan Bayındır: Bu öngörüsüz organizasyon kentin en büyük sorununun ulaşım olduğunu gözler önüne serdi

CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Batuhan Bayındır Büyükşehir Belediyesi ve Başiskele Belediyesi birlikteliğinde gerçekleştirilen Sefo konseri ile ilgili “İzmit-Gölcük arasını 2 saate çıkartan, gece yarısı dahi Ömer Türkçakal Bulvarı’nın kilit olmasına, işçi servislerinin gece vardiyasına yetişememesine sebep olan bu öngörüsüz organizasyon, bu kentin en büyük sorununun ulaşım olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkan

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Başiskele Belediyesi birlikteliğinde Başiskele’de ünlü rap sanatçısı Sefo konser verdi. Vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterirken yollarda ise trafik yoğunluğu oluştu. CHP Kocaeli İl Bilişim Sorumlusu Batuhan Bayındır, sosyal medya hesabı üzerinden eleştirilerde bulundu.

kocaeli trafik“BÜYÜK ÇİLEYE SEBEP OLDU”

Bayındır, yaptığı eleştirilerde şu ifadelere yer verdi; “Dün akşam Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele sahilinde gerçekleştirdiği konser ilgili kurumların sosyal medya hesaplarında bu güzel fotoğraflarla yer bulsa da aslında kentin güney yakasında yaşayan binlerce insan için büyük çileye sebep oldu.

“ÖNGÖRÜSÜZ ORGANİZASYON”

İzmit-Gölcük arasını 2 saate çıkartan, gece yarısı dahi Ömer Türkçakal Bulvarı’nın kilit olmasına, işçi servislerinin gece vardiyasına yetişememesine sebep olan bu öngörüsüz organizasyon, bu kentin en büyük sorununun ulaşım olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir.

“KENTİN ULAŞIM SORUNUNA KALICI PROJELER ÜRETMELİ”

Büyükşehir yöneticileri çeşitli algı, PR çalışmalarına ayırdığı bütçelerden ve İzmit Belediyesi’ni karalamak için kullandığı vaktinden tasarruf edip sürekli nüfusu artmaya devam eden kentin ulaşım sorununa kalıcı projeler üretmelidir.

batuhan bayindir